Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunerea incredibilă a lui Dumitru Dragomir pentru conducerea LPF! ”Dacă mai rămâneam la Ligă, îl puneam în locul meu!”

Propunerea incredibilă a lui Dumitru Dragomir pentru conducerea LPF! ”Dacă mai rămâneam la Ligă, îl puneam în locul meu!”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a revenit pe banca lui Dinamo şi l-a dorit pe Ionel Dănciulescu ca director sportiv la club.

Ionel Dănciulescu este angrenat în proiectul Academiei de la CS Dinamo şi nu a dorit să revină pe un post administrativ în Ştefan cel Mare. Dinamo caută un om care să fie legătura dintre vestiar şi conducere, iar Mircea Rednic a căutat mai multe variante. Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu au fost doriţi, însă aceştia au refuzat oferta, aşa cum s-a ajuns la varianta Florin Răducioiu. Fostul atacant din Ştefan cel Mare e în negocieri cu clubul.

Fostul şef de la LPF, Dumitru Dragomir, consideră că Ionel Dănciulescu este o pierdere pentru clubul din Ştefan cel Mare. Mai mult decât atât, Dragomir a dezvăluit că l-ar fi pus pe Dănciulescu în locul lui la LPF. 

”Îi doresc succes lui Răducioiu, un copil cuminte, un mare fotbalist. Nu e mare brânză să te descurci la Dinamo. Danciu are un contract bun la televiziune, ia vreo 2-3.000 de euro de acolo, câştigă bine. Dacă mai rămâneam la Ligă, îl puneam în locul meu. Pe onoarea mea, dacă te mint. Este un băiat inteligent, ce fotbalist a fost, băi fraţilor. Îl luam un an de zile pe lângă mine”, a declarat Dumitru Dragomir, la ProSport.

În 2013, Dumitru Dragomir l-a dorit în staff-ul său pe fostul jucător al lui Dinamo pentru a-l numi vicepreşedinte la LPF. 

Afla mai multe despre: dinamo-lpf-dragomir-dănciulescu 

viewscnt
Articole similare