Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunerea lui Valeriu Iftime pentru pedepsirea arbitrilor care greşesc: ”Eu le-aş tăia câte un deget, numai că ar rămâne toţi ciungi” :)

Propunerea lui Valeriu Iftime pentru pedepsirea arbitrilor care greşesc: ”Eu le-aş tăia câte un deget, numai că ar rămâne toţi ciungi” :)

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime s-a plâns de greşelile de arbitraj la meciul pierdut de FC Botoşani cu 1-3 în faţa FCSB-ului şi propune ironic o pedeapsă drastică: să li se taie câte un deget pentru fiecare meci în care greşesc.

Patronul lui FC Botoşani este tot mai nemulţumit de arbitrajele din Liga 1. Valeriu Iftime este nemulţumit şi de faptul că arbitrii scapă cu pedepse uşoare, deşi comit greşeli foarte grave, care de multe ori decid rezultatul. Iftime propune în glumă şi o pedeapsă drastică:

”(Ar trebui penalizaţi mai drastic arbitrii care greşesc?) Eu le-aş tăia câte un deget, numai că ar rămâne toţi ciungi. Bineînţeles că trebuiesc sancţionaţi, dar nu se poate vorbi cu ei. Sunt o castă specială, sunt inamovibili, nu ai ce să le faci. Legea e în mâna lor, ţi-au aplicat-o şi la revedere”, a declarat Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime, nemulţumit de arbitraje

La meciul cu FCSB, Valeriu Iftime susţine că FC Botoşani a fost grav dezavantajată de arbitri. Omul de afaceri îi acuză pe aceştia că îşi bat joc de toate eforturile făcute pentru susţinerea unei echipe:

”În afară de faptul singur că atunci când joci fotbal cu un arbitru care e împotriva ta... de fapt nu împotriva ta, împotriva fotbalului. Îţi trebuie multă minte să fii arbitru bun într-un sport de contact. Urlă toţi când îi atingi de parcă îi tai cu cuţitul pe inimă. Iar ei sunt slabi, slabi. Plus că nu vorbesc între ei... Spune, mă, dacă vezi... acolo a fost 11 metri? Dumnezeule!

Ce să îi spun? Dacă îl descriu aşa cum ştiu eu să descriu, mă suspendă ăştia. Sunt atât de grele cuvintele de dat la oamenii ăştia pentru că îşi bat joc de noi. Vii cu bani, vii cu efort... faci ce faci să ţii o echipă în Liga I nu e simplu.

Şi vine un om de-ăsta, care nu are nicio responsabilitate, dar nicio responsabilitate... pur şi simplu e plătit de noi să ne arbitreze. Şi el ne desfiinţează. Ce să facem? Nu vrem VAR, nu punem VAR... ţara nimănui. Nu avem autostrăzi, nu avem nici fotbal, nici...”, a mai spus Iftime.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare