Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunerea nebună a lui Craioveanu pentru Piţurcă. Budescu, la Universitatea Craiova: "E un jucător extraordinar!"

Propunerea nebună a lui Craioveanu pentru Piţurcă. Budescu, la Universitatea Craiova: "E un jucător extraordinar!"
Comentarii

Astra are parte de un sezon excelent până în momentul de faţă. Deşi nimeni nu le dădea nicio şansă în startul actualei stagiuni, giurgiuvenii au avut evoluţii foarte bune, au opt victorii consecutive şi ocupă primul loc în Liga I.

Rezultatele foarte bune înregistrate de echipa pregătită de Bogdan Andone se datorează în special evoluţiilor lui Constantin Budescu şi Denis Alibec. Cei doi se înţeleg perfect, iar acest lucru se vede şi în teren.

Inclusiv la victoria cu Universitatea Craiova, de la finalul săptămânii, Budescu şi Alibec au contribuit decisiv la unicul gol al partidei. Astfel, în urma meciurilor foarte bune, Budescu este dorit acum de marile rivale la titlu ale giurgiuvenilor, FCSB şi Universitatea Craiova.

Budescu, dorit la Universitatea Craiova

"Budescu e foarte bun, e un jucător extraordinar. Eu cred că e jucătorul din România care loveşte cel mai bine cu exteriorul, pe care l-am văzut eu vreodată. Numai că dacă e plăcerea lui Piţi. Îţi dai seama că sunt jucători care poate lui Piţi îi plac şi jucători care nu se integrează în grup. Dar mie îmi place, e un jucător uriaş, dar numai Piţi ştie de ce jucători are nevoie în pauza de iarnă" , a declarat Gică Craioveanu.

Afla mai multe despre: craioveanucraiova 

viewscnt
Articole similare