Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunerea surprinzătoare a lui Thiem pentru Serena Williams, după ce americanca l-a dat afară de la conferinţa de presă

Propunerea surprinzătoare a lui Thiem pentru Serena Williams, după ce americanca l-a dat afară de la conferinţa de presă

Tenis

Comentarii

Tenismenul austriac Dominc Thiem îi propune americancei Serena Williams să facă echipă la dublu mixt, la Wimbledon sau la US Open, pentru a se împăca după incidentul la care au fost protagonişti, la Roland Garros.

"Vreau să fie clar, ceea ce a realizat Serena este în afara imaginaţiei oricui. Îmi pare un pic rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Poate putem juca la dublu mixt, la Wimbledon sau la New York", a declarat Thiem, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Viena.

Jucătoarea americană Serena Williams, numărul 10 WTA, şi tenismenul Dominic Thiem, locul 4 ATP, au fost protagoniştii unui moment controversat, la 2 iunie, la Roland Garros, o situaţie care l-a revoltat pe austriac.

Potrivit L’Equipe, în jurul orei 20.30, la câteva minute după ce a fost învinsă în turul trei al competiţiei de Sofia Kenin, Serena Williams s-a prezentat pentru a susţine conferinţa de presă. Ea a vrut să se adreseze imediat jurnaliştilor, dar principala sală de presă era ocupată de Dominic Thiem. “Băgaţi-mă în altă sală, mai mică, dar acum”, a cerut sportiva.

Însă şi alte săli erau ocupate. Iritată, jucătoarea a început să urce scările pentru a ieşi din centrul media. Oprită de un reprezentant WTA, ea a coborât. Reprezentanţii WTA, agitaţi, au decis să îi scoată rapid pe Thiem şi pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă a acestuia din sală şi să îi mute într-o altă încăpere, unde interviurile televizate erau pe final. “Este foarte nepoliticos”, a spus Williams.

În momentul în care a ieşit din sală, Thiem a văzut-o pe Williams şi a înţeles motivul schimbării neprevăzute. Sosit în sala 2, el i-a spus indignat unui reprezentant ATP: “Nu înţeleg, pe bune. Ce naiba? Este o glumă. Trebuie să părăsesc camera pentru că vine ea..”. Apoi, sportivul s-a ridicat de pe scaun şi a plecat, fără să răspundă întrebărilor presei austriece. “Plec şi eu atunci. Nu vreau să rămân aici. Şi eu fac ce vreau”.

Duminică, Thiem a fost învins a doua oară consecutiv în finală la Paris de spaniolul Rafael Nadal (6-3, 5-7, 6-1, 6-1).

Afla mai multe despre: serena williamsdominic thiem 

viewscnt
Articole similare