Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunerile UEFA în locul barajelor pentru EURO2020. Cu ce ofertă vine forul continental pentru fanii care sunt nevoiţi să stea acasă în această perioadă

Propunerile UEFA în locul barajelor pentru EURO2020. Cu ce ofertă vine forul continental pentru fanii care sunt nevoiţi să stea acasă în această perioadă
Comentarii

Pe 26 martie ar fi trebuit să aibă loc semifinalele barajelor pentru EURO2020, dar pandemia de coronavirus a făcut imposibil acest lucru. UEFA vine în sprijinul iubitorilor de fotbal şi le dă idei pentru umplerea timpului liber din această perioadă.

"UEFA va continua să-şi bucure fanii şi în timpul acestei perioade de suspendare a meciurilor de fotbal cu un program gratuit de meciuri de arhivă pe platformele digitale, aici incluzând şi meciuri clasice pe UEFA.tv", se arată într-un comunicat al forului european. 

"Vom oferi un program regulat de meciuri celebre disputate de echipe de club şi de echipe naţionale. Partide din Liga Campionilor jucate de-a lungul anilor vor rula marţea şi miercurea, iar joia, partide din Europa League. Vor fi disponibile şi partide de la Campionatul European, de la turneele finale feminine şi din UEFA Women's Champions League. De asemenea, veţi putea urmări momente legendare are unor jucători faimoşi", au mai scris reprezentanţii UEFA. 

România ar fi trebuit să dispute meciul cu Islanda pe 26 martie, la Reikjavik, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronvirus. 

Meciurile din semifinalele barajului pentru EURO 2020 se vor disputa pe 4 iunie, iar ultimele patru meciuri, care vor stabili şi ultimele patru participante la turneul final, pe 9 iunie. 

Divizia A

Islanda - România

Bulgaria -Ungaria

Diviza B

Bosnia - Irlanda de Nord

Slovacia - Irlanda

Divizia C

Scoţia-Israel

Norevgia - Serbia

Divizia D

Georgia - Belarus

Macedonia - Kosovo

După amânarea barajelor şi a turneului final, au fost amânate şi finalele cupelor europene, în cazul lor, pe termen nelimitat

Înmulţirea cazurilor coronavirus i-a determinat pe şefii fotbalului european să suspende cele mai importante 3 competiţi de pe bătrânul continent, astfel încât acum datele finalelor nu se mai cunosc pentru UEFA Champions League, UEFA Europa League şi UEFA Women's Champions League. 

Deocamdată nu au fost stabilite noi date pentru ultimul act din competiţiile majore, pentru că nu se ştie nici când vor putea fi reluate meciurile din faza optimilor. În această săptămână urmează o conferinţă de presă a preşedintelui UEFA, Aleksander Čeferin care va analiza posibile noi date de disputare. 

Afla mai multe despre: coronavirusuefa 

viewscnt
Articole similare