Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Protest împotriva unui jucător de la naţională: „Dacă ăsta mai e titular, nu mă mai uit la niciun meci”

Protest împotriva unui jucător de la naţională: „Dacă ăsta mai e titular, nu mă mai uit la niciun meci”

Echipa națională

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul şef de la Ligă, nu a avut cuvinte de laudă pentru George Puşcaş.

Protest împotriva unui jucător de la naţională: „Dacă ăsta mai e titular, nu mă mai uit la niciun meci”

Atacantul de la Genoa a fost titularizat de Edi Iordănescu în meciul cu Kosovo, iar decizia l-a scos din sărite pe Dumitru Dragomir. Fostul şef LPF nici nu mai vrea să audă de Puşcaş la naţională şi susţine că va refuza să mai vadă meciurile României dacă atacantul va mai fi în primul „11”.

„Chiar dacă a greşit-o Edi, a mermelit-o pe traseu. A îndreptat lucrurile pe traseu. Dacă îl ţii pe Alibec rezerva lui Puşcaş, nu mă mai uit la niciun meci toată viaţa mea, la echipa naţională”, a spus Dumitru Dragomir,potrivit Fanatik.ro.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş, potrivit Transfermarkt.com

Jucătorul remarcat de PSG şi Manchester United după victoria cu Kosovo: „Nu ştiam că există aşa ceva în România! E el şi restul”

Radu Drăguşin, stopper-ul echipei naţionale, a fost remarcat de scouterii lui PSG şi Manchester United în timpul meciului cu Kosovo.

Cunoscutul impresar sârb Zvonko Milojkovic, care i-a adus în Liga 1 pe Vladimir Bozovic, Vojislav Vranjkovic, Bogdan Planic, Stoian Vranjes şi Novak Martinovic, a urmărit duelul dintre România şi Kosovo alături de scouteri de la PSG şi Manchester United. Milojkovic crede că Drăguşin este singurul fotbalist român de mare valoare.

„Cred că victoria României e normală, mai ales că Kosovo l-a avut eliminat pe Muriqi. Era normal să câştigaţi. Problema naţionalei României, din punctul meu de vedere, e că aveţi un singur jucător adevărat. E el şi restul. Şi jucătorul ăsta de clasă e Drăguşin. E un jucător de top, părerea mea.Eu am urmărit meciul cu doi scouteri, pentru că în Serbia avem scouteri de la toate echipele de top din Europa.

Am urmărit meciul cu un scouter de la Manchester United şi unul de la PSG. Au fost şocaţi când l-au văzut pe Drăguşin. Au început să scrie pe caiet ceva, i-am întrebat ce scriu şi mi-au zis că nu mă intereseză pe mine ce au văzut ei. Mi-au zis doar că nu ştiau că există aşa ceva în România.”

 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirgeorge puscascechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare