Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Protest la Barcelona! Decizie drastică luată de o grupare importantă de fani ai catalanilor

Protest la Barcelona! Decizie drastică luată de o grupare importantă de fani ai catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

Suporterii Barcelonei pregătesc un protest la meciul cu Cadiz, din LaLiga, pentru cele întâmplate la partida cu Eintracht Frankfurt (2-3) în returul sferturilor de finală din Europa League.

Protest la Barcelona! Decizie drastică luată de o grupare importantă de fani ai catalanilor

Meciul cu Eintracht Franfurt a lăsat urme adânci în orgoliul fanilor Barcelonei. Eliminarea Europa League, jocul slab şi, mai ales, "invazia" fanilor lui Eintracht pe Camp Nou i-a enervat pe suporterii catalni.

Potrivit jurnalistului Gerard Romero, "Garda de Animacio" - una dintre cele mai importante grupări de fani ai Barcelonei - a luat o deciziei importantă. Suporterii nu se vor prezenta la meci şi vor lăsa o parte a peluzei goală. "Garda de Animacio" a protestat, pentru scurt timp, şi la meciul cu Eintracht.

Suporterii Barcelonei au părăsit locurile ocupate în peluză, la primul inel al stadionului Camp Nou, la pauza meciului cu Eintracht şi au revenit la câteva minute după startul reprizei secunde.

"Invazie" de fani Eintracht Frankfurt pe Camp Nou

La meciul Barcelona - Eintracht Frankurt, din returul sferturilor de finală Europa League, aproximativ 30.000 de fani ai lui Eintracht au reuşit să intre pe stadion, deşi echipa din Germania a avut la dispoziţie doar cinci mii de bilele. Potrivit presei din Spania, mai mulţi fani ai Barcelonei şi-au vândut biletele şi au făcut profit, un tichet la meci ajungând până la 2.500 de euro pe piaţa neagră.

Jucătorii, stafful şi preşedintele Barcelonei au fost extrem de supăraţi pe această situaţie şi au anunţat măsuri importante.

Afla mai multe despre: barcelonafaniproteste 

viewscnt
Articole similare