Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Protocolul medical pentru desfăşurarea competiţiilor a fost aprobat împreună cu sancţiunile aferente

Protocolul medical pentru desfăşurarea competiţiilor a fost aprobat împreună cu sancţiunile aferente

FRF

Comentarii

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis aprobarea documentului care reglementează desfăşurarea competiţiilor fotbalistice în contextul pandemiei COVID-19.

Decizia Comitetului de Urgenţă FRF a fost luată având în vedere Ordinul nr. 601/971/2020 emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii pentru aprobarea regulamentelor privind competiţiile necesar a fi respectate pentru reluarea competiţiilor sportive organizate în aer liber sau în bazine acoperite sau aflate în aer liber, precum şi a activităţilor de pregătire sportivă în spaţii închise, în bazine acoperite sau aflate în aer liber de către sportivii profesionişti, sportivii de performanţă şi/sau legitimaţi, informează frf.ro.

Totodată, decizia a fost aprobată luând în considerare testarea pozitivă a unor persoane din cadrul unor cluburi participante la competiţiile organizate de FRF şi LPF şi constatând necesitatea creşterii gradului de conştientizare, cu privire la riscurile existente şi măsurile necesar a fi adoptate pentru prevenirea acestor riscuri, atât al reprezentanţilor cluburilor cât şi al jucătorilor, staff-ului tehnic şi al celorlalţi oficiali.

Astfel, s-a decis aprobarea Protocolului medical necesar a fi respectat pe durata desfăşurării competiţiilor aferente sezonului 2019/2020, astfel cum a fost modificat, şi a sancţiunilor aferente încălcării acestuia.

Afla mai multe despre: frfprotocol medical 

viewscnt
Articole similare