Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Provocare pentru Dan Petrescu în Liga 1: "Cred că nu am nicio victorie împotriva lui ca antrenor". Înlocuitorul lui Bordeianu poate debuta la CFR Cluj

Provocare pentru Dan Petrescu în Liga 1: "Cred că nu am nicio victorie împotriva lui ca antrenor". Înlocuitorul lui Bordeianu poate debuta la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, încearcă să le distragă atenţia jucătorilor săi de la victoria cu ŢSKA Sofia, scor 2-0, şi să-i mobilizeze pentru meciul din Liga 1 cu FC Voluntari.

VIDEO | ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2, în grupele Europa League

Dan Petrescu îşi doreşte ca fotbaliştii lui CFR Cluj să fie concentraţi pentru partida cu FC Voluntari, din deplasare. Campioana României va juca împotriva ilfovenilor, duminică, de la 21:30, în direct pe Telekom Sport 1.

"E euforie în rândul băieţilor, dar acum e datoria mea să îi trezesc şi să le spun că meciul cu Voluntari e mai important ca orice meci acum. Logic că o să fie schimbări foarte multe. Îl cunosc pe Teja ca antrenor şi dacă nu mă înşel cred că nu am nicio victorie împotriva lui ca antrenor. În vreo 3-4 meciuri pe care le-am jucat şi când era la FCSB şi când a fost la Iaşi nu am reuşit să câştig împotriva lui. E clar că e un antrenor foarte bun şi ştie să pregătească echipa care joacă, în opinia mea, un fotbal frumos, ofensiv şi agresiv în acelaşi timp", a declarat Dan Petrescu.  

în partida cu FC Voluntari poate debuta şi William Soares Da Silva, ultimul fotbalist adus de CFR Cluj, pentru a-l înlocui pe Mihai Bordeianu:

"E posibil să îl vedem duminică pe noul transfer Soares în teren. E posibil, nu ştiu dacă de la început, dar poate pe parcursul jocului, asta o să văd în antrenamentele de azi şi mâine şi după aia mă voi decide", a mai spus Dan Petrescu.  

Afla mai multe despre: dan petrescutska sofia cfr clujvoluntari cfr cluj 

viewscnt
Articole similare