Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Provocat să spună meciul care nu s-a disputat corect în play-off, MM a răspuns! Oficialul FCSB aprinde lupta la titlul Superligii | EXCLUSIV

Provocat să spună meciul care nu s-a disputat corect în play-off, MM a răspuns! Oficialul FCSB aprinde lupta la titlul Superligii | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a analizat, la Orange Sport, lupta pentru titlul Superligii, iar la un moment dat a transmis că i s-a părut că cel puţin un meci din play-off nu s-a disputat corect.

Frustrare la FCSB după disputarea unui meci din play-off-ul Superligii: "Cel puţin într-un meci mi s-a părut că unii..."

Farul Constanţa e liderul în clasament, cu 46 de puncte, la trei puncte distanţă de locul secund ocupat de FCSB, în timp ce CFR Cluj mai are şanse doar matematice la titlu, cu 39 de puncte. 

Cu doar câteva meciuri rămase de disputat, Mihai Stoica a spus o părere personală despre un meci pe care l-a privit şi în care i s-a părut ciudat. 

"(n.r. - aveţi încredere că ultimele meciuri se vor disputa pe teren?) Nu! N-am avut niciodată convingerea asta şi n-am convingerea că toate meciurile din play-off s-au disputat corect. N-am convingerea asta. Cel puţin într-un meci mi s-a părut că unii n-au avut aşa...", a declarat expertul Orange Sport. 

Prezent în platou, Emil Grădinescu a făcut referire la scandarea la unison a galeriei Rapidului cu fotbaliştii: "E meciul cu damblaua?"

De asemenea, moderatorul Dan Udrea i-a adus aminte despre declaraţia lui Florinel Coman, care a spus că se aştepta ca Farul Constanţa să o învingă pe Rapid Bucureşti

La auzul acestor lucruri, Mihai Stoica a preferat să fie rezervat: "Tocmai de aia, că nu vreau să fiu suspendat", a adăugat conducătorul de la FCSB.

FCSB a făcut calcule pentru a obţine titlul în Superliga

În următoarea etapă din play-off-ul Superligii, Rapid va primi vizita lui Sepsi, Craiova pe cea a CFR-ului, iar campioana CFR se va deplasa pe Arena Naţională pentru meciul cu FCSB. 

Farul se poate încorona campioană cu o singură victorie, în timp ce CFR are nevoie de un miracol.

"(n.r. -  dacă FCSB face acelaşi rezultat cu Farul) S-a terminat, da. Nu s-a terminat, că putem bate în deplasare Farul şi sunt convins că se va întâmpla, după care CFR s-ar putea să aibă nevoie de punct sau puncte în ultima etapă. Am fost la Cluj şi nu e meci uşor", a mai spus conducătorul de la FCSB. 

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicagigi becalifcsbfarul rapid 

viewscnt
Articole similare