Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG a făcut primul mare transfer al verii şi acum se luptă cu FC Barcelona pentru semnătura unui fotbalist! Pe cine "se bat" cele două cluburi

PSG a făcut primul mare transfer al verii şi acum se luptă cu FC Barcelona pentru semnătura unui fotbalist! Pe cine "se bat" cele două cluburi

PSG

Comentarii

PSG şi FC Barcelona se luptă pentru semnătura aceluiaşi fotbalist. Este vorba despre Sergino Dest (19 ani), fundaşul dreapta al lui Ajax, considerat "noul Dani Alves".

După anunţul că Barcelona e interesată de transferul lui Dest, care ar costa 20 de milioane de euro, presa din Franţa scrie că PSG, prin directorul sportiv Leonardo, se intersează la rândul său de posibilitatea transferului fundaşului cu origini americane. La PSG, Dest ar urma să-i ia locul lui Thomas Meunier (29 de ani), fundaşul care rămâne liber de contract în vară, potrivit France Football.

Spre deosebire de FC Barcelona, PSG nu este în criză financiară şi ar avea posibilitatea să plătească fără probleme suma de transfer: 20 de milioane de euro. Mai mult, PSG a făcut deja primul mare transfer al verii, după ce a plătit 50 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Mauro Icardi (27 de ani) de la Inter Milano.

Barcelona caută să-l vândă pe Nelson Semedo (26 de ani) cu 40 de milioane de euro şi să-l cumpără pe Dest, cel considerat "noul Dani Alves" de conducerea catalanilor. Avantajul catalanilor este cel că Sergino Dest e fanul trupei de pe Camp Nou şi, după ce s-a speculat că ar putea fi transferat, s-a pozat în treningul bluagrana şi a postat pozele pe reţelele sociale.



Înainte de pandemia de COVID-19, Bayern Munchen era favorită să-l transfere pe Sergino Dest de la Ajax.

Afla mai multe despre: psgfc barcelonasergino desttransfer 

viewscnt
Articole similare