Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG a încercat să-i dea o nouă lovitură Barcelonei şi să-l "deturneze" din drumul spre Camp Nou, dar s-a lovit de un refuz categoric: "Merg doar la Barca!"

PSG a încercat să-i dea o nouă lovitură Barcelonei şi să-l "deturneze" din drumul spre Camp Nou, dar s-a lovit de un refuz categoric: "Merg doar la Barca!"

FC Barcelona

Comentarii

Leonardo, director sportiv de la PSG, a încercat să-l deturneze pe Miralem Pjanic (30 de ani) din drumul către Barcelona, cu care bosniacul a bătut palma deja, dar s-a lovit de un refuz categoric al fotbalistului lui Juventus. Pjanic vrea să se transfere doar la FC Barcelona, dacă pleacă de la Torino.

Când a aflat de intenţia lui Pjanic de părăsi pe Juventus, PSG, prin directorul sportiv Leonardo, a încercat să-l deturneze pe bosniac din drumul său către Barcelona. Catalanii l-au convins deja pe Miralem Pjanic să semneze pe patru ani, dar francezii au încercat să-i facă o ofertă mai bună. Totuşi, Pjanic a refuzat, scrie Mundo Deportivo, care a aflat ce le-a transmis acesta celor de la PSG.

Acordul dintre Barcelona şi Pjanic e total: "Merg doar la Barca!", le-a spus Pjanic celor de la PSG, conform sursei citate. Cele două cluburi, Barca şi Juve, negociază în continuare schimbul de jucători, chiar dacă mijlocaşul de la Torino şi-a dat deja acordul să se tranfere pe Camp Nou. În urmă cu câteva zile, Sport scria că există deja un acord de principiu între cluburi: Pjanic + De Sciglio şi 25 de milioane în schimbul lui Nelson Semedo de la FC Barcelona.

În afara celor de la PSG, Manchester United şi Chelsea au încercat şi ele să-l convingă pe Pjanic. Toate cele trei cluburi i-au oferit bani mai mulţi bosniacului, dar acesta pare decis să semneze cu Barcelona şi să joace pe Camp Nou. Dacă totul merge bine la negocierile dintre Juventus şi Barcelona, Pjanic va îmbrăca tricoul blaugrana sezonul viitor.

Afla mai multe despre: pjanictransferbarcelonapsgoferta 

viewscnt
Articole similare