Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG a pierdut, acasă, cu Lyon şi a coborât pe locul 3 în Ligue 1. Neymar, scos cu targa de pe teren în prelungirile partidei

PSG a pierdut, acasă, cu Lyon şi a coborât pe locul 3 în Ligue 1. Neymar, scos cu targa de pe teren în prelungirile partidei

Fotbal

Comentarii

PSG a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Olympique Lyon, în etapa a XIV-a a campionatului francez Ligue 1.

Golul a fost marcat de Kadewere, în minutul 35. În prelungiri, Neymar a fost faultat de Thiago Mendes, atacantul gazdelor părăsind terenul pe targă, cu dureri la glezna stângă şi cu ochii în lacrimi.

Mendes a primit iniţial cartonaşul galben, dar după ce arbitrul a revăzut faza cu ajutorul VAR, mijlocaşul a fost eliminat, în minutul 90+8.

Campioana Franţei a pierdut poziţai de lider după această înfrângere. Lille şi Lyon sunt acum pe primele două locuri, cu câte 29 de puncte, echipe urmate de PSG, cu 28 de puncte, Olympique Marseille, 27 de puncte, din numai 12 partide, şi Montpellier, 26 de puncte.

În Liga Campionilor, PSG a reuşit calificarea din grupe de pe primul loc după victoria din ultima etapă în faţa celor de la Istanbul Basaksehir. Cealaltă calificată din grupa cu PSG este Lepizig.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: psgligue 1 

viewscnt
Articole similare