Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG a pus ochii încă din vară pe jucătorul celor de la Tottenham, Dele Alli, însă abia acum se pare că cele două cluburi se vor înţelege

PSG a pus ochii încă din vară pe jucătorul celor de la Tottenham, Dele Alli, însă abia acum se pare că cele două cluburi se vor înţelege

Fotbal

Comentarii

Dele Alli, în vârstă de 24 de ani, este cotat în acest moment la 52 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

PSG este gată să facă o nouă ofertă în ianuarie pentru mijlocaşul lui Tottenham, Dele Alli. În vara acestui an, formaţia franceză a încercat în mai multe rânduri să-l aducă pe Alli, însă a fost refuzată de Tottenham.

Dele Alli nu mai face parte din planurile de viitor ale lui Jose Mourinho aşa că PSG are mari şanse de a îl transfera luna viitoare. Jucătorul nu a mai fost folosit de Mourinho încă din prima etapă de Premier League când a fost schimbat la pauza meciului Tottenham - Everton. Cum Tottenham este lider în Premier League şi a ajuns aici fără Dele Alli, sunt şanse mici ca Mourinho să conteze pe acesta în viitor.

Dele Alli, în vârstă de 24 de ani, este cotat în acest moment la 52 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. Cota acestuia s-a înjumătăţit în ultimii 2 ani după ce în 2018 acesta era cotat la 100 de milioane de euro. Alli a ajuns la Tottenham în 2015 de la Milton Keynes Dons pentru 5 milioane de euro.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: psgtottenhamdele alli 

viewscnt
Articole similare