Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG a pus ochii pe "noul Pirlo", dar bătălia este acerbă! Ofertă de nerefuzat pentru tânărul italian

PSG a pus ochii pe "noul Pirlo", dar bătălia este acerbă! Ofertă de nerefuzat pentru tânărul italiangalerie foto

PSG

Comentarii

Sandro Tonali (19 ani) a fost caracterizat ca fiind urmaşul lui Andrea Pirlo în fotbalul italian, iar pentru semnătura lui se luptă toţi granzii din Serie A, dar şi Paris Saint-Germain. Presa din "cizmă" relatează că pe adresa celor de la Brescia a venit o ofertă de nerefuzat pentru mijlocaş.

Jurnaliştii din Italia scriu că un scouter de la PSG va fi din nou în tribună la un meci al celor de la Brescia, pentru a îl urmări special pe Tonali. Clubul lombard joacă duminică cu Lazio, în prima etapă a noului an. 

Leonardo, directorul sportiv brazilian al lui PSG, îl doreşte din sezonul viitor pe tânărul italian, însă atunci s-ar putea ca Tonali să fie deja transferat, căci pentru el se mai luptă Inter, Juventus şi AC Milan. 

  • 30 de milioane de euro este cota lui Sandro Tonali, potrivit transfermarkt.com 
  • Trei selecţii are la 19 ani în prima reprezentativă a Italiei 

Ofertă de nerefuzat pentru Sandro Tonali. Unde poate ajunge noul Pirlo 

Cotidianul Brescia Oggi scrie că Beppe Marotta, oficialul lui Inter Milano, îl vrea cu orice preţ pe Tonali la Inter şi a pregătit o ofertă de nerefuzat pentru clubul nou-promovat în Serie A, care ţine cu dinţii de perla lor. 

Inter vrea să îl transfere chiar din această fereastră de transferuri, însă să îl împrumute pentru restul sezonului la Brescia, pentru ca Tonali să poată evolua în aceeaşi atmosfera. 

Presa din Italia speculează că transferul lui Tonali la Inter ar fi răspunsul grupării lombarde pentru transferul lui Kulusevski la Juventus, cele două echipe fiind în lupta pentru titlul de campioană în Serie A. 

Tonali mai are contract cu Brescia până în 2021. În acest sezon a reuşit să marcheze un gol splendid în poarta lui Ionuţ Radu, dar a oferit şi două assist-uri. 

Afla mai multe despre: noul pirlotransfer psgtransfer inter 

viewscnt
Articole similare