Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG a refuzat şi a doua ofertă a Realului pentru transferul lui Mbappe! Parisul speră la a treia propunere

PSG a refuzat şi a doua ofertă a Realului pentru transferul lui Mbappe! Parisul speră la a treia propunere

Real Madrid

Comentarii

Kylian Mbappe (22 de ani) vrea să plece de la PSG şi Real Madrid nu renunţă la ideea de-l transfer în această vară, cu câteva zile înainte de încheierea perioadei de mercato. Realul a revenit cu o a doua ofertă pentru Kylian Mbappe, de 170 de milioane de euro. Mbappe i-a anunţat pe şefii de pe Parc des Princes că vrea să plece de la echipă.

UPDATE vineri, 27 august, 21:53 - Potrivit Le Parisien, PSG a refuzat a doua ofertă făcută de Real Madrid pentru transferul lui Mbappe, de 180 de milioane de euro (170+10 bonusuri). Sursa citată scrie că parizienii speră ca Realul să facă o a trei ofertă, mai mare, deşi presa spaniolă scria joi, 26 august, că aceasta va fi ultima propunere dinspre "Santiago Bernabeu".


UPDATE 23:38 - Presa din Spania scrie că PSG va accepta oferta pentru Mbappe. Real Madrid va plăti 170 de milioane de euro, plus alte 10 bonusuri, pentru transferul starului francez, considerat urmaşul lui Ronaldo şi Messi. Transferul e "iminent", potrivit jurnalistului Felix Diaz, iar mutarea ar putea fi anunţat vineri, 27 august.


Real Madrid, a doua ofertă oficială pentru transferul lui Mbappe: 170 de milioane de euro!

PSG şi-a făcut super echipă înainte de startul noului sezon din Ligue 1. Sergio Ramos, Messi, Wijnaldum, Hakimi şi Donnarumma au ajuns pe Parc des Princes în ideea de a crea o echipă super competitivă, care să-l convingă pe Mbappe să semneze un nou contract. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat. Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022 şi vrea să plece la Real Madrid.

Realul a făcut o ofertă de 160 de milioane de euro, refuzată de PSG, care nu vrea să-l vândă pe Mbappe, dar care riscă să-l piardă gratis în vara viitoare. Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a anunţat că dacă Real Madrid va îmbunătăţi oferta, şefii se vor gândi dacă o acceptă sau nu, având în vedere riscul mare ca jucătorul să plece liber vara viioare. Astfel, potrivit SkySports, Real Madrid a făcut o nouă ofertă de transfer pentru Kylian Mbappe şi e gata să achite nu mai puţin de 170 de milioane de euro pentru serviciile urmaşului lui Messi şi Ronaldo.

Leonardo: "Mbappe vrea să plece la Real Madrid, iar noi nu îl vom opri!"

Goal Espana a anunţat în cursul serii de marţi că Real Madrid a făcut o primă ofertă pentru transferul lui Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain. 160 de milioane de euro ar fi oferit gruparea blanco, o primă ofertă refuzată de conducerea clubului francez.

În cursul zilei de miercuri, directorul sportiv al parizienilor, Leonardo, a vorbit despre situaţia atacantului francez: ”Kylian Mbappe vrea să plece la Real Madrid, iar noi nu îl vom opri. Am respins prima ofertă a celor de la Real Madrid, dar dacă dorinţele noastre şi ale lor se vor întâlni într-un anumit punct, vom vedea” a explicat Leonardo, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

”Nu ne dorim să mai discutăm cu Real Madrid despre transferul lui Mbappe. Deadline-ul este pe 31 august, la miezul nopţii. Nu-l vom lăsa să plece pentru mai puţin decât am plătit pe el. Plus că trebuie să dăm nişte bani celor de la Monaco” a mai spus Leonardo.

Afla mai multe despre: kylian mbappeofertareal madridpsg 

viewscnt
Articole similare