Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG - AC Milan | MegaCota de neratat la Betano

PSG - AC Milan | MegaCota de neratat la Betano

PSG

Comentarii

PSG are un punct peste Milan în grupa F, iar o victorie ar trimite-o şi mai aproape de optimile Champions League. Italienii vin pe Parc des Princes după două remize fără goluri. Cu un lot net superior valoric, PSG este favorită şi are o cotă interesantă la victorie.

PSG - AC Milan, ora 22:00, Orange Sport 1

După umilinţa de la Newcastle (1-4), PSG şi-a revenit în campionat. Le-a bătut clar pe Rennes (3-1) şi pe Strasbourg (3-0). Luis Enrique şi-a permis chiar să menajeze unele vedete în ultimul meci. Dembele a evoluat mai puţin de o jumătate de oră cu Strasbourg, iar Hakimi a stat doar pe banca de rezerve. Mbappe dă semne de revenire. În ultimele trei meciuri oficiale, fie ca e vorba de echipa naţională sau de cea de club, Kylian a marcat de patru ori. Pe Parc des Princes, în Champions League, parizienii au cifre ameţitoare. În ultimii 11 ani, au bifat 27 de victorii, 6 remize şi o singură înfrângere. Milanul vine la Paris după înfrângerea din derby-ul cu Juventus (0-1) şi fără un om de bază de la mijlocul terenului. Loftus-Cheek este, în coninuare, accidentat. Faţă de meciul cu Juve din campionat, vor reveni Maignan şi Theo Hernandez. Statistica, dar şi diferenţa de valoare a loturilor o fac favorită certă pe PSG. Betano oferă MegaCota 1.78 pentru victoria celor de la PSG. Pentru cei care caută o cotă mai mare, există varianta 1&Peste 2.5 goluri (cotă 2.50 la Betano).

Mbappe vs Leao, Lucas vs Theo

Ne aşteaptă un meci cu dueluri interesante şi între jucători. Fraţii Lucas şi Theo Hernandez vor fi adversari pe Parc des Princes. Nu este prima dată când se întâmplă asta. S-au mai înfruntat şi pe vremea când Lucas juca la Atletico, iar Theo evolua la Real. Dar ochii vor sta aţintiţi în special pe duelul dintre Mbappe şi Leao. Sunt jucătorii cotaţi cel mai bine de la PSG şi Milan. Chiar dacă a ratat o parte din pregătira de vară din cauza conflictului cu şefii clubului, Mbappe a rămas o sperietoare pentru apărarea adversă. Are 9 goluri în 10 meciuri în acest sezon. În schimb, Leao este dator fanilor. A înscris doar de trei ori. 1.82 este cota la Betano pentru un gol marcat de Mbappe în poarta Milanului. Leao are cotă 4.30 ca să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

Echipe probabile:

  • PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Skriniar, L. Hernandez; Zaire-Emery, Ugarte, Vitinha; Dembele, Ramos, Mbappe
  • AC Milan: Maignan; Calabria, Thiaw, Tomori, T. Hernandez; Musah, Krunic, Reijnders; Pulisic, Giroud, Leao

Afla mai multe despre: psgac milan 

viewscnt
Articole similare