Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, acord total pentru transferul lui Hakimi! Contract pe cinci ani pentru marocan

PSG, acord total pentru transferul lui Hakimi! Contract pe cinci ani pentru marocan
Comentarii

PSG, Real Madrid şi Bayern se luptă pentru semnătura lui Achraf Hakimi (22 de ani), fundaşul dreapta de la Inter Milano, care tocmai a câştigat titlul cu "nerazzurrii".

UPDATE 29 mai, 13:42 - PSG, acord total cu jucătorul! Hakimi are pregătit un contract pe cinci ani la Paris. Şefii clubului din Franţa încă mai negociază cu Interul, care vrea peste 60 de milioane de euro pentru a accepta transferul fundaşului marocan.


Crescut de Real Madrid, Hakimi n-a primit prea multe şanse sub comanda lui Zidane şi în cele din urmă a fost vândut în Italia, la Inter, după ce a petrecut doi ani împrumutat la Borussia Dortmund. Prestaţiile excelente de la Inter au atras atenţia, iar acum cluburile mari vor să profite de situaţia financiară grea cu care se confruntă gruparea italiană şi să transfere.

Hakimi e unul dintre jucătorii cei mai curtaţi. PSG, Real Madrid şi Bayern sunt în cursa pentru transferul marocanului, dar, potrivit Gazzetta dello Sport, parizienii sunt cei mai bine poziţionaţi pentru a obţine semnătura. PSG are mare nevoie de un fundaş dreapta de calitate, după ce a făcut mai multe încercări eşuate de-a lungul anilor.

Achraf Hakimi a jucat 45 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Inter, timp în care a marcat de şapte ori şi a livrat 11 pase de gol.

Afla mai multe despre: hakimireal madridbayernpsgofertetransfer 

viewscnt
Articole similare