Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, al doilea mare transfer după Donnarumma! Fotbalistul semnează pe cinci ani. Pochettino îşi îndeplineşte dorinţa

PSG, al doilea mare transfer după Donnarumma! Fotbalistul semnează pe cinci ani. Pochettino îşi îndeplineşte dorinţagalerie foto

PSG

Comentarii

Potrivit presei internaţionale, Paris Saint Germain a ajuns la un acord cu Inter pentru transferul lui Achraf Hakimi.

Jurnalistul Angelo Mangiante anunţă că Mauricio Pochettino îl va avea sub comandă pe fundaşul lateral crescut de Real Madrid. Hakimi s-a înţeles deja cu Paris Saint Germain, iar jurnalistul Sky Sport Italia notează că Inter va accepta propunerea parizienilor: 65 de milioane de euro plus bonusuri de performanţă. Le10Sport confirmă de asemenea că mutarea este ca şi realizată

Astfel, după ce l-a adus pe Gianluigi Donnarumma de la AC Milano, PSG transferă acum şi una dintre piesele de bază ale rivalei Inter Milano, formaţia campioană a Italiei.

Şi celebrul ”guru al transferurilor”, Fabrizio Romano anunţă că transferul lui Hakimi la PSG este ca şi perfectat: ”PSG a ajuns deja la un acord pentru un contract pe cinci sezoane cu Hakimi. Inter va accepta probabil propunerea de aproape 70 de milioane de euro. Chelsea aşteaptă la cotitutură, dar nu a făcut o ofertă oficială. În altă ordine de idei, Donnarumma va semna vineri un contract pe cinci ani cu PSG” a scris Romano, pe Twitter.

Achraf Hakimi are 22 de ani şi timp de zece ani a crescut la formaţia Real Madrid. A fost promovat în 2016 la Real Madrid Castilla, echipa a doua a clubului blanco, iar din 2017 la prima echipă. A bifat doar 17 meciuri la Real Madrid, care l-a împrumutat pentru două sezoane la Borussia Dortmund.

Achraf Hakimi la PSG. Francezii aduc unul dintre cei mai buni jucători de bandă din lume!

În Bundesliga, Acrhaf a explodat, marcând 12 goluri în 73 de meciuri pentru Borussia. Real a decis să-l vândă la Internazionale Milano pentru 45 de milioane de euro.

Se pare că oficialii madrileni au păstrat un procent şi din următorul transfer al lui Hakimi. Pentru Inter, Achraf Hakimi a bifat 45 de meciuri şi a marcat 7 goluri.

Deşi are numai 22 de ani, marocanul a marcat deja 22 de goluri în carieră, o cifră bună pentru un fundaş lateral. 

Afla mai multe despre: achraf hakimipsgpochettinotransferuri 

viewscnt
Articole similare