Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, anunţ oficial cu privire la viitorul lui Kylian Mbappe: ”Am discutat despre prelungire. Pot spune că discuţiile sunt avansate!”

PSG, anunţ oficial cu privire la viitorul lui Kylian Mbappe: ”Am discutat despre prelungire. Pot spune că discuţiile sunt avansate!”

PSG

Comentarii

Directorul sportiv al clubului Paris Saint Germain s-a declarat optimist cu privire la situaţia lui Kylian Mbappe, al cărui contract expiră peste un an.

Oficialul clubului partizian a explicat: ”Poziţia sa este pe zi ce trece mai importantă şi cu fiecare meci în plus, el are responsabilităţi maxime. Constanţa şi drumul pe care îl are sunt sigure. Am discutat deja cu el despre prelungirea contractului. Nu este momentul să discutăm mai multe. Există o apropiere între noi, dar pot confirma că suntem în discuţii cu el şi pot spune că discuţiile sunt avansate. Dialogul dintre noi este bun şi în aceeaşi situaţie se află şi Neymar. Sigur, nu am semnat însă nimic” a mărturisit Leonardo, directorul sportiv al clubului parizian.

PSG a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 în manşa tur din optimile Ligii Campionilor. Gruparea franceză porneşte cu prima şansă la calificarea în faza următoare a competiţiei, după ce Mbappe a făcut un meci perfect pe Camp Nou, marcând nu mai puţin de trei goluri. 

Românca ce vrea să-l convingă pe Mbappe să rămână la PSG

Cotat la 180 de milioane de euro, Mbappe este cel mai bine cotat jucător din lume. Atacantul de 22 de ani a avut o creştere constantă şi s-a impus în galeria jucătorilor mari. În meciul cu Barcelona, de la mijlocul săptămânii, în optimile Ligii Campionilor, atacantul francez a reuşit un hat-trick pe Camp Nou, în victoria cu 4-1.

Roxana Mărăcineanu spune că a văzut meciul şi s-a bucurat peste măsură de evoluţia starului lui PSG. Acum, ministrul Sportului din Franţa spune că îşi doreşte ca Mbappe să rămână în continuare la PSG.

”Este bine să-l văd jucând aşa. Kylian, rămâi în Franţa! Vrem să te vedem în continuare jucând aşa. Noi, publicul, avem nevoie de tine. PSG are nevoie de tine. Tinerii sportivi şi tinerii fotbalişti trebuie să aibă exemple şi modele”, a declarat Roxana Mărăcineanu, citată de RMC Sport.

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare