Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor! Înlocuitor de clasă mondială pentru Neymar

PSG, aproape de o lovitură pe piaţa transferurilor! Înlocuitor de clasă mondială pentru Neymar

PSG

Comentarii

Oficialii celor de la Paris Saint-Germain par împăcaţi cu gândul că Neymar îi va părăsi în această vară, chiar dacă nu cedează uşor la negocieri. Parizienii deja şi-au stabilit ţinta pentru finalul perioadei de mercato.

Mauro Icardi (26 de ani) este starul pe care PSG doreşte să îl aducă în ultimele zile din actuala perioadă de transferuri, scrie Sky Sport Italia. Inter vrea să scape cu orice preţ de atacantul care le-a creat la fel de multe probleme precum meciuri câştigate. 

Cu toate acestea, italienii susţin că PSG nu a început negocierile oficiale cu Inter, iar pe fir a intrat şi Atletico Madrid, care şi-l doreşte tot sub formă de împrumut pe argentinian. Atacantul este cotat la 80 de milioane de euro, iar contractul său expira în 2021. 

ICARDI A DAT ÎN JUDECATĂ INTER 

Relaţiile dintre jucător şi club sunt din ce în ce mai proaste. Fotbalistul îşi doreşte să rămână la Inter şi a refuzat mai multe oferte, precum cele de la AS Monaco sau Napoli. El a dat în judecată clubul şi cere 1,5 milioane de euro, dar şi să fie reprimit la prima echipă. 

Presa din Italia scrie că singura ofertă pe care ar putea să o ia în considerare Icardi ar fi una de la Juventus, însă "bătrâna doamnă" nu şi-a exprimat, până acum, interesul pentru fostul căpitan de pe San Siro. 

Afla mai multe despre: psgmauro icardiinter 

viewscnt
Articole similare