Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG ar putea renunţa la Neymar. Motivul pentru care brazilianul ar putea fi îndepărtat de pe Parc des Princes înainte să-i expire contractul

PSG ar putea renunţa la Neymar. Motivul pentru care brazilianul ar putea fi îndepărtat de pe Parc des Princes înainte să-i expire contractul

PSG

Comentarii

Neymar (28 de ani) ar putea fi lăsat să plece de la PSG. Presa din Franţa speculează pe seama viitorului starului brazilian, care a semnat cu gruparea franceză în 2017 şi a forţat în două rânduri revenirea la FC Barcelona, de unde a fos cumpărat cu 222 de milioane de euro de PSG.

PSG are ca prioritate prelungirea contractelor starurilor Mbappe şi Neymar, dar s-ar putea să nu aibă suficienţi bani pentru ambii. L'Equipe, sursă citată de Sport, scrie că datorită crizei generate de COVID-19, PSG s-ar putea trezi în imposibilitatea financiară de a prelungi contractele lui Mbappe şi Neymar, astfel că ar urma să se concentreze doar asupra unuia. Sursa citată scrie că alesul va fi Kylian Mbappe (22 de ani), iar Neymar ar putea fi lăsat să plece de pe Parc des Princes.

Tinereţea şi calităţile lui Mbappe l-au făcut pe starul francez unul dintre cei mai doriţi fotbalişti din lume în acest moment şi, cu doar un an şi jumătate înainte să-i expire contractul cu PSG, Mbappe e dorit de Real Madrid şi Liverpool. În acelaşi timp, şefii din capitala Franţei fac tot posibilul să-l păstreze pe cel considerat de mulţi urmaşul lui Messi şi Ronaldo.

Totuşi, Barcelona e puţin probabil să-l poată transfera pe Neymar în cazul în care Parisul se hotărăşte să-l scoată "pe tarabă". Clubul blaugrana se află într-un impas economic şi, evident, pentru a-şi recupera din investiţie, PSG va accepta o eventuală ofertă doar în cazul unei sume mari de bani.



PSG şi Neymar au dat startul negocierilor pentru prelungirea contractului, însă momentan nu s-a ajuns la niciun acord. Brazilianul mai are contract cu PSG până în 2022.

Afla mai multe despre: neymarpsgtransferplecareligue 1 

viewscnt
Articole similare