Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG cere doi jucători de la Real Madrid în contul transferului lui Kylian Mbappe. Detalii de ultimă oră despre afacerea verii

PSG cere doi jucători de la Real Madrid în contul transferului lui Kylian Mbappe. Detalii de ultimă oră despre afacerea verii

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid vrea să-l transfere pe Kylian Mbappe, în aceasta vară contra cost, sau vara viitoare, liber de contract.

Potrivit informaţiilor oferite de jurnalistul Jose Luis Pizarro, gruparea pariziană pare dispusă la negocieri cu Real Madrid, în condiţiile în care Mbappe a refuzat toate propunerile salariale pentru prelungirea contractului său.

Sursa citată notează că PSG ar vrea 150 de milioane de euro plus doi jucători la schimb pentru Mbappe, o variantă pe care Real Madrid nu o va lua în calcul.

Redactor la Radio MARCA şi RTVE, Pizarro susţine că cei doi jucători solicitaţi de PSG ar fi Casemiro şi Ferland Mendy, dar explică şi că Real Madrid nu este interesată să-i lase pe cei doi să plece în schimbul atacantului francez.

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid contra unei sume de transfer în această vară, sau liber de contract, vara viitoare, dacă nu îşi prelungeşte contractul scadent în iunie 2022. Real Madrid este la zi cu situaţia în care se află fotbalistul şi va încerca să negocieze cu Paris Saint-Germain pentru a-l obţine pe Mbappe încă din această vară. Cu toate acestea, oficialii madrileni nu exclus nici posibilitatea de a mai aştepta un sezon pentru a-l achiziţiona gratis. O situaţie deloc convenabilă pentru echipa care l-a adus în această vară pe Leo Messi.

”Intuiţia mea îmi zice că Mbappe va rămâne. Dar în 2022 va avea şanse mult mai mari să vină la Madrid. Cred că va juca la Real în anul următor” a explicat şi Fabrizio Romano, cunoscutul guru al transferurilor, într-un interviu acordat Cadena SER.

Afla mai multe despre: kylian mbappepsgreal madridfabrizio romano 

viewscnt
Articole similare