Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG dă lovitura şi-l transferă gratis pe argentinian, în vară, când îi expiră contractul, la insistenţele lui Pochettino. Atac stelar la Paris

PSG dă lovitura şi-l transferă gratis pe argentinian, în vară, când îi expiră contractul, la insistenţele lui Pochettino. Atac stelar la Paris

PSG

Comentarii

Mauricio Pochettino s-a hotărât asupra primei ţinte cu adevărat mari de pe piaţa transferurilor, de când a fost instalat la PSG. Managerul de pe Parc des Princes vrea să transfere din Premier League, unde a antrenat-o pe Tottenham, şi îl doreşte pe Sergio Aguero (32 de ani), atacant care rămâne liber de contract în vara lui 2021.

Mauricio Pochettino s-a hotărât. Vrea să-l transfere pe Sergio Aguero la PSG!

Deşi îi are pe Mbappe şi Icardi pentru postul de atacant, şi îl transferă definitiv şi pe Moise Kean de la Everton, Mauricio Pochettino vrea încă o "gură de foc" la PSG. Cel mai vechi jucăt de la Manchester City şi golgheterul all-time al clubului, Sergio Aguero e în ultimele luni de contract cu "Cetăţenii" şi Pochettino vrea să-l aducă pe Parc des Princes.

Agentul Burno Satin a dezvăluit pentru francezii de la Canal+ planul lui Mauricio Pochettino de a forma o tripletă de atac excepţională, Mbappe, Aguero, Neymar. Transferul lui Sergio Aguero la Paris ar urma să fie făcut gratis, când contractul argentinianului cu Manchester City expriă. Actuala înţelegere a atacantului va expira în vara lui 2021, iar şefii lui Manchester City nu i-au oferit prelungirea contractului.

Salariul lui Aguero, de 240.000 de lire pe săptămână, va putea fi acoperit mult mai bine de PSG, club cu o forţă financiară mai mare decât Mancheste City, chiar dacă ambele sunt controlate de arabi. PSG are în spate statul Qatar.



Sergio Aguero se află la Manchester City din 2011, când a fost transferat de la Atletico Madrid pentru 40 de milioane de euro. În 379 de jocuri pentru "cetăţeni", acesta a marcat 256 de goluri şi a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului.

Afla mai multe despre: mauricio pochettinotransferpsgsergio aguero 

viewscnt
Articole similare