Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, emoţii cu Sergio Ramos. Medicii se tem că nu va mai putea reveni la nivel înalt

PSG, emoţii cu Sergio Ramos. Medicii se tem că nu va mai putea reveni la nivel înalt

PSG

Comentarii

PSG are emoţii cu Sergio Ramos (35 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti transferaţi în vară, liber de contract. Ramos e în continuare accidentat şi, potrivit presei din Franţa, există dubii că acesta ar mai putea reveni la forma care l-a consacrat şi în tricoul Parisului.

PSG, emoţii cu Sergio Ramos. Medicii se tem că nu va mai putea reveni la nivel înalt

Sergio Ramos a fost unul dintre numele sonore transferate de PSG în vară, alături de Messi, Donnarumma, Hakimi sau Wijnaldum. Şefii de pe Parc des Princes se aşteptau ca Ramos să fie stâlpul apărării, dar fundaşul spaniol s-a accidentat la puţin timp după venirea sa în Ligue 1.

De atunci se chinuie să revină pe teren. Ramos încă nu a debutat pentru PSG, iar potrivit jurnalistului Abdellah Boulma există îndoieli în ceea ce priveşte capacitatea lui de a mai reveni la un nivel înalt de competiţiei. Mai mult, sursa citată scrie că medicii de la PSG au avertizat încă de la primele teste ca Ramos ar putea să nu mai fie la fel cum a fost la Real Madrid după accidentarea suferită.

Sergio Ramos s-a accidentat la gambă la unul dintre antrenamentele lui PSG, după venirea sa pe Parc des Princes. Fundaşul spaniol a asemnat cu PSG până în vara lui 2023.

Ultimul meci jucat la Sergio Ramos a fost în martie, într-un Real Madrid - Elche 2-1, iar apoi a mai fost pe bancă la o partidă cu Villarreal, pe 22 mai 2021.

Afla mai multe despre: psgramosaccidentare 

viewscnt
Articole similare