Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, gata să facă un super transfer în vară. Preferatul lui Pochettino, lângă Neymar şi Mbappe

PSG, gata să facă un super transfer în vară. Preferatul lui Pochettino, lângă Neymar şi Mbappe

PSG

Comentarii

PSG se gândeşte deja la stagiunea viitoare, iar unul dintre transferurile dorite de Pochettino s-ar putea perfecta în următoarele săptămâni.

Eliminată din UEFA Champions League şi aproape să piardă titlul în Ligue 1, PSG caută deja soluţii pentru stagiunea viitoare.

Presa internaţională scrie că Nasser al Khelaifi va negocia transferul danezului Christian Eriksen, proaspăt campion al Italiei cu Internazionale Milano. Fotbalistul, fost elev al lui Mauricio Pochettino la Tottenham, este cerut la echipă chiar de către tehnicianul argentinian.

Se pare că Eriksen nu va conta pentru Antonio Conte nici în stagiunea viitoare şi ar dori să  plece de la Inter. Presa franceză nu exclude posibilitatea unui împrumut al danezului pe Parc de Princes, cu obligativitate din partea PSG-ului de a suporta salariul fotbalistului.

În vârstă de 29 de ani, Eriksen a bifat 1265 de minute în acest sezon pentru Internazionale Milano şi a marcat trei goluri. În schimb, danezul nu a reuşit să ofere nici măcar o pasă decisivă pentru Inter. În acest context, transferul pe Parc de Princes i-ar prinde bine inclusiv internaţionalului din Danemarca, scriu francezii

Afla mai multe despre: paris saint germainpochettinoneymarmbappechristian eriksen 

viewscnt
Articole similare