Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe, dar concurează cu toate cluburile mari din Europa. Ce jucător e dorit pe Parc des Princes

PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe, dar concurează cu toate cluburile mari din Europa. Ce jucător e dorit pe Parc des Princes

PSG

Comentarii

PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe (23 de ani), starul care va pleca de pe Parc des Princes în vara lui 2022, dar are concurenţă mare. Parisul îl vrea pe Karim Adeyemi (19 ani), starul lui RB Salzburg, care a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa.

PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe, dar concurează cu toate cluburile mari din Europa

Puştiul tată nigerian şi mamă româncă, Karim Adeyemi e la mare căutare în aceste zile prin toată Europa. La doar 19 ani, Adeyemi impresionează la RB Salzburg, cu care joacă în grupele Ligii Campionilor, iar cluburile mari au pus deja ochii pe el. PSG îl vrea pentru a-l înlocui pe Kylian Mbappe, care îi va părăsi pe francezi liber de contract şi va semna, cel mai probabil, cu Real Madrid.

Potrivit jurnalistului Florian Plettenberg, PSG a pus ochii pe Karim Adeyemi, însă concurenţa pentru transferul său e mare. Sursa citată susţine că agentul lui Karim Adeyemi a fost deja la Madrid, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii celor de la Real şi Atletico, iar în următoarele zile va merge la Barcelona, pentru a discuta şi cu Joan Laporta.

Deşi Xavi ar vrea să-i obţină semnătura, catalanii nu-şi vor permite, cel mai probabil, să îl transfere.

Bayern şi Borussia Dortmund îl doresc de asemenea pe Karim Adeye.

În acest sezon, Karim Adeyemi a marcat de 15 ori şia livrat două pase de gol în 22 de meciuri jucate în toate competiţiile cu RB Salzburg.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Karim Adeyemi, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: psgmbappeadeyemitransferinlocuitor 

viewscnt
Articole similare