Experiențe împreună.
You are here:

PSG îi fură un jucător Barcelonei. Suma impresionantă pe care o plătesc francezii pentru el

PSG îi fură un jucător Barcelonei. Suma impresionantă pe care o plătesc francezii pentru el

PSG

Comentarii

Campioana Franţei este greu de bătut pe piaţa transferurilor. Când PSG vrea un jucător, se găseşte cu greu un rival care să poată face concurenţei cu gruparea de pe Parc de Princes. Barcelona o simte acum pe propria-i piele.

Cotidianul olandez „De Telegraaf” anunţă că Paris Saint Germain a câştigat lupta cu FC Barcelona pentru serviciile internaţionalului olandez Frenkie de Jong. Dorit cu insistenţă pe Camp Nou, fotbalistul lui Ajax va ajunge în cele din urmă în Franţa.

75 de milioane de euro plăteşte PSG pentru mijlocaşul pe care Barca se chinuie să-l transfere încă din vară. Preşedintele Nacer Al Khelaiffi (foto) ar fi negociat personal tranzacţia.

Singura problemă pe care o au acum francezii este cum vor ”fenta” din nou regula Fair Play-ului Financiar, dar aceaşi sursă anunţă că oficialii parizieni au găsit soluţia. Se vor despărţi de Angel di Maria şi adrien Rabiot. Ultimul ar urma să ajungă chiar la FC Barcelona, formaţie care tatonează această pistă de luni bune.

Frenkie de Jong are 21 de meciuri în acest sezon la Ajax, dintre care 4 în Uefa Champions League. Două goluri a marcat mijlocaşul olandez, care este evaluat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 40 de milioane de euro.

viewscnt
Articole similare