Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG îl lasă pe Mbappe să plece la Real Madrid. Solicitarea campioanei Franţei pentru atacantul său

PSG îl lasă pe Mbappe să plece la Real Madrid. Solicitarea campioanei Franţei pentru atacantul său

PSG

Comentarii

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez ştie deja ce are de făcut pentru a-l aduce pe Mbappe pe Santiago Bernabeu, scrie presa din Spania.

Transferul lui Mbappe la Real Madrid devine pe zi ce trece tot mai plauzibil. Atacantul campioanei Franţei este principala ţintă de pe lista de transferuri a lui Florentino Perez, cel care visează de doi ani să-l transfere pe Santiago Bernabeu.

Atacantul francez îşi termină contractul cu PSG în vara anului 2022. Cu toate că oficialii francezi îşi doresc ca Mbappe să-şi prelungească acordul cu Paris Saint Germain, jucătorul nu pare deloc convins că trebuie să facă acest pas.

Le Parisien a anunţat că oficialii clubului nu exclud varianta de a-l vinde pe Mbappe în vară pentru a-şi salva o parte din banii investiţi în el. Kylian ar putea pleca în vara lui 2022 în calitate de jucător liber, situaţie deloc convenabilă pentru un club de talia PSG-ului. Aceeaşi sursă a anunţat că PSG ar solicitat 150 de milioane de euro pentru transferul lui Mbappe.

Condiţia pe care PSG o pune atacantului său este ca gruparea pariziană să câştige în acest sezon UEFA Champions League. Dacă PSG va reuşi să obţină mult râvnitul trofeu, fotbalistul ar putea pleca mai uşor de la gruparea de pe Parc de Princes, confirmă şi Diario Gol. 

Afla mai multe despre: mbappereal madridparis saint germain 

viewscnt
Articole similare