Experiențe împreună.
You are here:

PSG îl vrea pe Donnarumma, iar Real Madrid nu exclude posibilitatea de a-l păstra pe Areola

PSG îl vrea pe Donnarumma, iar Real Madrid nu exclude posibilitatea de a-l păstra pe Areola

PSG

Comentarii

Real Madrid şi PSG încep să-şi facă planuri deja pentru sezonul viitor.

In ciuda faptului că îl are la dispoziţie pe Andrei Lunin, Real Madrid analizează serios posibilitatea de a-l păstra pe Areola la echipă.

Portarul împrumutat de PSG a lăsat o impresie plăcută la Madrid şi s-a integrat foarte bine în vestiarul blanco.

PSG nu ar dori să-l mai păstreze în condiţiile în care campioana Franţei vrea ca Donnarumma de la AC Milan să se lupte pentru titularizare cu Navas, actualul portar de pe Parc de Princes.

Parizienii îi oferă un salariu mult mai mare decat îi poate oferi AC Milan, astfel că tranzacţia are şanse de reuşită. Se zvoneşte că parizienii ar fi discutat deja cu Mino Raiola, agentul fotbalistului. O ecuaţie din care caştigă şi Real Madrid care îl vrea definitiv pe Alphonse Areola.
 

Gianluigi Donnarumma (21 de ani) va intra în vară în ultimul an de contract cu AC Milan, iar oficialii clubului rossonero iau în considerare transferul portarului care şi-a făcut debutul în Serie A la doar 16 ani. În urmă cu câteva luni, Mino Raiola, impresarul fotbalistului, a refuzat deja o prelungire cu un salariu în valoare de şapte milioane de euro net anual

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe