Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, în alertă! Klopp l-a sunat personal pe tatăl lui Mbappe pentru a-l înştiinţa că-l vrea la Liverpool!

PSG, în alertă! Klopp l-a sunat personal pe tatăl lui Mbappe pentru a-l înştiinţa că-l vrea la Liverpool!

Liverpool

Comentarii

Liverpool poate da cea mai mare lovitură a ultimului deceniu pe piaţa transferurilor şi să-l aducă pe Anfield Road pe Kylian Mbappe (21 de ani), starul francez al lui PSG, considerat urmaşul lui Leo Messi şi Cristiano Ronaldo.

Jurgen Klopp l-a sunat personal pe tatăl lui Mbappe, Wilfried Mbappe, pentru a se interesa de situaţia fiului său la PSG, scrie Le10Sport, citat de AS. Klopp a testat terenul pentru a vedea dacă-l poate transfera pe Kylian Mbappe la campioana Europei în viitorul apropiat. Conform sursei citate, Liverpool ar avea posibilităţi financiare să asigure un contract-gigant pentru Mbappe.

Totuşi, Liverpool şi Klopp au concurenţă serioasă pentru Mbappe. Real Madrid, Juventus, Manchester City şi Manchester United urmăresc atent situaţia campionului mondial francez de la PSG. Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în vara lui 2022 şi nu vrea să se semneze prelungirea. După cum scria AS în urmă cu câteva zile, PSG preferă să-l piardă gratis pe Mbappe în 2022 decât să-l lase să se transfere la vreo rivală din Europa.

Telefonul lui Klopp a fost special pentru a-l înştiinţa pe tatăl lui Kylian Mbappe că mai există un competitor pentru transferul fiului său.



Conform sursei citate, PSG e gata să-i ofere un salariu de peste 30 de milioane de euro pe an lui Mbappe pentru a-l face să semneze o nouă înţelegere cu gruparea de pe Parc des Princes.

Afla mai multe despre: kylian mbappejurgen klopppsgtransferliverpool 

viewscnt
Articole similare