Experiențe împreună.
You are here:

PSG, în cursa pentru Messi! Leonardo confirmă interesul pentru transfer: "Avem scaunele rezervate la masa negocierilor!"

PSG, în cursa pentru Messi! Leonardo confirmă interesul pentru transfer: "Avem scaunele rezervate la masa negocierilor!"

PSG

Comentarii

Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a confirmat interesul parizienilor pentru Leo Messi (33 de ani), fotbalist care termină contractul cu Barcelona în vara lui 2021 şi va putea semna liber, peste şase luni. Brazilianul a spus că PSG şi-a "rezervat un loc" la masa negocierilor.

PSG îl vrea pe Messi! Leonardo a confirmat că francezii vor încerca să-l transfere: "Vom sta la masă mare!"

Contractul lui Leo Messi cu FC Barcelona va expira în vara lui 2021, iar atunci legendarul argentinian care a scris istorie pe Camp Nou va putea semna cu oricine doreşte, dacă decide că nu va mai continua în culorile blaugrana. Multe cluburi monitorizează atent situaţia lui Messi, iar brazilianul Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a conform interesul echipei de pe Parc des Princes pentru decarul Barcelonei.

"Jucătorii mari, ca Messi, vor fi întotdeauna pe lista lui PSG. Dar bineînţeles că nu e momentul să vorbim acum despre asta. Nici măcar să visăm la asta! (...) Vom sta la o masă mare alături de toate cluburile care urmăresc atent situaţia lui. De fapt, nu stăm momentan, dar avem scaune rezervat în orice caz!", a spus Leonardo, conform jurnaliştilor de la France Football.

Neymar îl aşteaptă cu braţele deschise pe Messi la Paris!

Unul dintre cei mai buni prieteni din fotbal ai lui Leo Messi, brazilianul Neymar a făcut, în decembrie, o declaraţie care vorbeşte de la sine despre faptul că acesta îl aşteaptă cu braţele deschise pe Parc des Princes. La rândul său, Neymar a plecat de la FC Barcelona în vara lui 2017, la PSG, în schimbul a 222 de milioane de euro, într-o tranzacţie care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie.

"Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să joc din nou cu el (n.r. - Messi), să mă pot bucura să fiu din nou pe teren cu el. Ar putea juca în locul meu. Nu va avea probleme, sunt sigur. Vreau să joc din nou cu el şi sunt sigur că, în sezonul viitor, trebuie să o facem", a declarat Neymar reporterilor brazilieni, informează mirror.co.uk.

viewscnt
Articole similare
Cum s-au cunoscut Simona Halep și Toni Iuruc. Dezvăluiri de senzație despre începutul...