Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG îşi completează "galaxia" cu încă două staruri. Dream-team pe Parc des Princes!

PSG îşi completează "galaxia" cu încă două staruri. Dream-team pe Parc des Princes!

PSG

Comentarii

PSG a făcut până acum patru transferuri tari pentru sezonul viitor, Hakimi, Ramos, Wijnaldum şi Donnarumma, dar "galaxia" de pe Parc des Princes nu e completă încă. Parizienii mai vor cel puţin doi jucători, este vorba despre Paul Pogba (28 de ani) şi Theo Hernandez (23 de ani).

PSG îşi completează "galaxia". Încă două staruri sunt aşteptate pe Parc des Princes

În ciuda pandemiei de COVID-19 şi a faptului că s-a jucat tot sezonul cu stadioanele goale, PSG nu pare să aibă probleme cu banii. Nu e de mirare, însă, având în vedere că echipa din Paris e controlată de statul Qatar. Astfel, până acum, Parisul a realizat trei transferuri tari, dar doar pentru unul singur a plătit, o sumă foarte mare, 71 de milioane de euro pentru Hakimi de la Inter.

În plus, a oferit salarii mari lui Ramos, Donnarumma şi Wijnaldum, care au sosit liberi de contract pe Parc des Princes, dar se pare că lucrurile nu se vor opri aici. Potrivit presei franceze, PSG e interesată de Paul Pogba, starul lui Manchester United, dar şi de Theo Hernandez, jucătorul lui AC Milan.

Cei doi jucători sunt pe listă, însă potrivit sursei citate PSG nu a făcut, încă, nicio ofertă oficială pentru transferurile celor doi.

  • Cum ar putea arăta PSG în sezonul viitorul: Donnarumma - Hakimi, Ramos, Marquinhos, Hernandez - Wijnaldum, Paredes, Verratti - Di Maria, Mbappe, Neymar

Afla mai multe despre: psgtransferuripogbatheo hernandezoferte 

viewscnt
Articole similare