Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG îşi face echipa pentru sezonul următor! Care este principala ţintă a francezilor

PSG îşi face echipa pentru sezonul următor! Care este principala ţintă a francezilor

PSG

Comentarii

Toni Kroos este dorit pe Parc des Princes într-o echipă pe care şefii campioanei Franţei o gândesc să fie una stelară, care să se bată pentru câştigarea UEFA Champions League.

Eliminată al treilea an la rând în optimile Ligii Campionilor, PSG caută soluţii pentru a nu mai trăi şi alte umilinţe. Iar şeicii sunt dispuşi să arunce cu banii din nou pentru ca echipa să ajungă să se bată pentru cel mai râvnit trofeu în fotbalul european de club. Chiar dacă poziţia lui Thomas Tuchel este şubredă după ce PSG a fost scoasă din competiţie dramatic de Manchester United, neamţul îşi face strategia pentru sezonul viitor, în caz că va rămâne la Paris.

Iar cel mai important obiectiv este aducerea lui Toni Kroos, pentru care PSG este dispusă să ofere 78 de milioane de euro. Venirea lui Kroos ar întări echipa care oricum îl va pierde în această vară pe Adrien Rabiot. Singurul impediment în calea mutării ar fi revenirea lui Zinedine Zidane pe banca Realului, pentru că francezul este un fan al mijlocaşului neamţ de 29 de ani.

Totuşi pentru Kroos ar tentantă o mărire cu 50 % al salariului actual pe care conducerea francezilor este dispusă să i-o ofere campionului mondial din 2014. 

Afla mai multe despre: psgtuchelkroosreal madridzidane 

viewscnt
Articole similare