Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG îşi răsplăteşte jucătorii! Prelungire de contract pentru unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul lui Tuchel

PSG îşi răsplăteşte jucătorii! Prelungire de contract pentru unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul lui Tuchel

PSG

Comentarii

A fost adus de Paris Saint-Germain după ce a fost considerat unul dintre cele slabe transferuri din Premier League, dar treptat a devenit un om de bază pentru campioana Franţei. Miercuri a fost răsplătit cu un nou contract, anunţul fiind făcut chiar de către clubul parizian.

Angel Di Maria a semnat un nou contract cu PSG, valabil până în 2021. Argentinianul a venit pe "Parc des Princes" în 2015, după un sezon mult sub aşteptări avut la Manchester United. Cu toate acestea, clubul francez a avut încredere în fotbalistul trecut şi pe la Real Madrid şi a plătit aproximativ 50 de milioane de euro pentru serviciile lui. 

Mijlocaşul a fost cel care a salvat-o pe PSG de la înfrângere în ultima partidă din Liga Campionilor, când a înscris golul de 2-2 în ultimele minute cu Napoli. 

150 de meciuri a jucat, până acum, Di Maria la PSG şi a înscris 57 de goluri, oferind 58 de assist-uri. 

 

Afla mai multe despre: paris saint-germainpsgangel di maria 

viewscnt
Articole similare