Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, joac-o pe asta. Clauzele incredibile pe care cei de la Barcelona le-au pus în contractele jucătorilor. Dezvăluirea făcută de Marca

PSG, joac-o pe asta. Clauzele incredibile pe care cei de la Barcelona le-au pus în contractele jucătorilor. Dezvăluirea făcută de Marca

La Liga

Comentarii

FC Barcelona a vrut să se protejeze de un nou episod Neymar, când PSG şi-a permis să-i achite clauza de reziliere de 222 de milioane de euro. Aproape toţi jucătorii din primul ”11” al catalanilor au acum clauze de reziliere de care este aproape imposibil să se mai atingă cineva.

În momentul în care l-a transferat pe Neymar, Barcelona i-a pus o clauză de rezilier de 222 de milioane de euro şi nimeni nu se gândea că va exista totuşi un club dispus să plătească aceşti bani. Surpriza a venit în vara lui 2017, când PSG s-a hotărât să facă cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Cei de la Barcelona n-au mai avut ce face şi au fost nevoiţi să-l lase să plece. Dar au învăţat o lecţie.

Acum, aproape toţi jucătorii importanţi au clauze de reziliere menite să-i sperie pe toţi cei care vor să meargă pe urmele PSG-ului. Potrivit Marca, echipa de start a Barcelonei are clauze de reziliere în valoare totală de 4,5 miliarde de euro. Bineînţeles, Messi este cel mai bine protejat, cu o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

Ce clauze de reziliere au jucătorii din echipa de start:

Ter Stegen: clauză de 180 de milioane de euro
Sergi Roberto: 500 de milioane de euro
Pique: 500 de milioane de euro
Umtiti: 500 de milioane de euro
Jordi Alba: 500 de milioane de euro
Rakitic: 125 de milioane de euro
Busquets: 500 de milioane de euro
Coutinho: 400 de milioane de euro
Dembele: 400 de milioane de euro
Luis Suarez: 200 de milioane de euro
Leo Messi: 700 de milioane de euro

Afla mai multe despre: fc barcelonaclauze de reziliere 

viewscnt
Articole similare