Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG l-a convins pe Neymar să rămână, acum îl vrea pe Messi! Anunţul momentului în presa din Franţa

PSG l-a convins pe Neymar să rămână, acum îl vrea pe Messi! Anunţul momentului în presa din Franţa

PSG

Comentarii

PSG l-a convins pe Neymar (29 de ani) să-şi pună semnătura pe un nou contract, valabil până în 2025, iar acum plănuieşte să-i dea încă o lovitură Barcelonei. Neymar a semnat prelungirea cu PSG, în contextul speculaţiilor revenirii sale pe Camp Nou, dar catalanii s-ar putea trezi şi fără Leo Messi.

PSG l-a convins pe Neymar, iar acum îl vrea pe Messi! Situaţia contractuală a argentinianului, urmărită atent de şefii de pe Parc des Princes

Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG până în 2026, deşi s-a speculat foarte mult pe seama unei posibile revenire ale sale în Catalonia, la Barcelona, club pentru care a jucat din 2013 până în 2016. PSG nu vrea să se oprească aici şi îl doreşte pe Leo Messi (33 de ani), căpitanul legendar al catalanilor, căruia îi expiră contractul în vară.

Potrivit Telefoot, Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, urmăreşte atent situaţia contractuală a starului Leo Messi, pe care e gata să-l atragă pe Parc des Princes dacă acesta nu va prelungi înţelegerea cu Barcelona, scadentă în vară. Joan Laporta l-a dorit pe Neymar tocmai pentru a-l convinge pe Messi să rămână, deoarece brazilianul şi argentinianul îşi doresc să joace din nou împreună.

Presa franceză mai scrie că Leonardo e convins că PSG îi va face o ofertă mai bună lui Messi, cu un proiect sportiv mai ambiţios.

Pe lângă semnarea lui Neymar şi posibila venire a lui Messi, PSG pare că e viitoarea destinaţie a lui Sergio Ramos, după ultimele activităţi ale căpitanului de la Real Madrid.

Afla mai multe despre: psgmessicontractleonardooferta 

viewscnt
Articole similare