Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG neagă că ar fi încasat sumele incredibile vehiculate în legătură cu vânzările de tricouri cu Messi: ”Este o nebunie, nu suntem magi”

PSG neagă că ar fi încasat sumele incredibile vehiculate în legătură cu vânzările de tricouri cu Messi: ”Este o nebunie, nu suntem magi”

PSG

Comentarii

Fabien Allegre, directorul comercial al lui PSG, a dezvăluit că numerele vehiculate în legătură cu banii încasaţi pentru triocuri cu Messi sunt false, informează Mundo Deportivo

De curând a apărut o informaţie, potrivit căreia vânzarea noilor tricouri ale lui Leo Messi după transferul la PSG a depăşit 800.000 de unităţi în câteva zile. Potrivit L'Equipe, directorul comercial al PSG neagă cu tărie că numerele vehiculate ar fi corecte şi asigură că gruparea pariziană este departe de a le atinge.

PSG neagă că ar fi încasat sumele incredibile vehiculate în legătură cu vânzările de tricouri cu Messi

"Este o nebunie să vorbim despre astfel de numere. Da, tendinţa vânzărilor a fost fenomenală (n.r. cea mai bună lansare din toate timpurile), dar suntem departe de milionul de tricouri vândute. Înţelegerea cu Messi a fost făcută foarte repede, nu este ceva ce am fi putut anticipa.

Desigur, am fost rapizi, dar are mai mult de-a face cu timpii de fabricaţie ai partenerului nostru. Fie că este vorba de Nike, Adidas sau Puma, toţi au aceeaşi abordare în ceea ce priveşte producţia şi cantitatea de tricouri care sunt puse pe piaţă. Nu suntem magi", a spus Allegre.

Tricourile cu numele lui Messi şi cu numărul 30 pe care-l va purta la vicecampioana Franţei se vând cu preţuri cuprinse între 115 euro şi 165 de euro. Deşi pe site-ul clubului PSG preţul tricoului este stabilit la 158 euro, în magazin preţul variază. O replică normală a tricoului, numită "tricou de stadion”, costă 115 euro cu totul inclus: numele lui Messi, numărul 30 şi fie emblema de Ligue 1, fie cea de Liga Campionilor.

Cei care doresc să poarte echipamentul pe care îl folosesc jucătorii vor trebui să cumpere "tricoul de meci”. Acesta este mai scump, 165 de euro, odată ce sunt adăugate adăugate numele, numărul şi una dintre emblemele competiţiei.

Afla mai multe despre: lionel messipsgmessi psgfabien allegrevânzări tricouri messi 

viewscnt
Articole similare