Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG nu va fi ultima echipă din cariera lui Neymar. Brazilianul i-a făcut o promisiune unuia dintre cei mai mari fotbalişti din istorie

PSG nu va fi ultima echipă din cariera lui Neymar. Brazilianul i-a făcut o promisiune unuia dintre cei mai mari fotbalişti din istoriegalerie foto

PSG

Comentarii

Curtat de FC Barcelona în vara lui 2019 pentru o revenire pe Camp Nou, Neymar a rămas în continuare la Paris Saint-German, club la care mai are contract până în iunie 2022. Campioana Franţei nu va fi însă ultima echipă din cariera brazilianului.

În vârstă de 28 de ani, Neymar este departe de apusul carierei. Superstarul brazilian şi-a făcut însă încă de pe acum planuri pentru acel moment. Deşi sunt şanse mari ca el să mai joace mulţi ani în Europa, atacantul a promis că într-o zi va evolua în Major League Soccer. 

Fostul fotbalist al lui PSG, David Beckham, îl aşteaptă pe Neymar la echipa la al cărui preşedinte este, Inter Miami. Ideea unui astfel de mutări a venit chiar din partea brazilianului.

„Eu l-am rugat să mă lase să joc pentru echipa lui. Îmi doresc acest lucru. Ştie. Deja i-am spus. Într-o zi voi evolua acolo... Deja am un contract cu David(n.r. Beckham)... El este preşedintele meu”, a declarat Neymar pentru OTRO. 

Inter Miami este o echipă înfiinţată în 2018 şi care va începe să evolueze în MLS Începând cu acest an. Antrenor este Diego Alonso, un fost internaţional uruguyan în vârstă de 44 de ani

Momentan, Neymar mai are de jucat cel puţin doi ani la PSG, şansele ca echipa lui Thomas Tuchel să îl piardă prea curând pe decar fiind foarte mici. 

  • 222 de milioane de euro a plătit PSG pentru transferul lui Neymar de la FC Barcelona în 2017
  • 160 de milioane de euro este cota de transfer a lui Neymar pe site-ul transfermarkt.com

Afla mai multe despre: neymarbeckhaminter miami 

viewscnt
Articole similare