Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Francezii repetă ”operaţiunea Donnarumma” cu un alt fotbalist de la AC Milan

PSG, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Francezii repetă ”operaţiunea Donnarumma” cu un alt fotbalist de la AC Milan

PSG

Comentarii

PSG l-a transferat gratis de la AC Milan pe Gianluigi Donnarumma, iar acum ar urma să procedeze la fel şi cu Frank Kessie.

În plin scandal cauzat de ieşirea nervoasă a lui Leo Messi în faţa antrenorului Mauricio Pochettino, Paris Saint-Germain îşi face deja planuri pentru stagiunea viitoare.

Potrivit cotidianului AS, PSG va repeta operaţiunea Donnarumma, cu un alt fotbalist important de la AC Milan. După ce l-a adus gratis de pe San Siro pe portarul italian, Paris Saint-Germain se pregăteşte acum de transferul gratis al lui Frank Kessie, fotbalist dorit de mai multe cluburi din Europa, printre care şi FC Barcelona.

Kessie îşi termină contractul cu gruparea milaneză în vară şi nu a acceptat încă oferta de prelungire a clubului italian. Cel mai probabil, Kessie nici nu o va accepta, urmând a pleca gratis, la un salariu mult mai mare. Cele mai mari şanse de a-l achiziţiona le are PSG, anunţă presa internaţională.

Frank Kessie a mai jucat la Atalanta, Cesena şi acum la  AC Milan. 32 de milioane de euro au plătit milanezii pentru a-l transfera pe Kessie, fotbalist cu 44 de meciuri şi 3 goluri în naţionala Coastei de Fildeş.

Kessie are 184 de meciuri până acum pentru AC Milan, 30 de goluri şi 15 pase decisive. În total în Serie A, fotbalistul ivorian are 174 de partide şi 35 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: donnarummapsgkessie 

viewscnt
Articole similare