Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, ofertă-bombă pentru Paul Pogba! Două staruri de pe Parc des Princes, la schimb pentru campionul mondial francez

PSG, ofertă-bombă pentru Paul Pogba! Două staruri de pe Parc des Princes, la schimb pentru campionul mondial francez

PSG

Comentarii

PSG îl vrea pe campionul mondial francez Paul Pogba (27 de ani), de la Manchester United, şi e gata să trimită două staruri pe Old Trafford pentru a obţine semnătura mijlocaşului.

Formaţia de pe Parc des Princes încearcă să naţionalizeze echipa şi să aducă mulţi fotbalişti francezi, iar ultimul pe lista şefilor lui PSG e Paul Pogba, campionul mondial din 2018. Pogba vrea să plece de la Manchester United cu orice preţ, iar PSG poate fi o variantă foarte bună pentru el. Real Madrid, Juventus şi Inter îl vor de asemenea pe Pogba.

Luând în calcul criza care urmează să vină după pandemia de Coronavirus, PSG poate face o ofertă tentantă pentru Manchester United. Şefii Parisului sunt gata să trimită două staruri pe Old Trafford, pe Angel Di Maria şi pe Julian Draxler, în schimbul lui Paul Pogba, scrie Daily Mail. Pentru Di Maria, acesta ar fi a doua descălecare a argentinianului la United, după ce a mai jucat pentru "Diavolii roşii" în sezonul 2014/2015.

Ambilor, lui Di Maria şi Draxler, le expriă contractele în vara lui 2021.



În ceea ce priveşte transferurile de jucători francezi, PSG îi mai vrea pe Antoine Griezmann sau Karim Benzema lângă Kylian Mbappe.

Afla mai multe despre: paul pogbapsgofertamanchester united 

viewscnt
Articole similare