Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, ofertă pentru un star de la Arsenal! Ce sumă de transfer au oferit francezii şi cât cer "tunarii"

PSG, ofertă pentru un star de la Arsenal! Ce sumă de transfer au oferit francezii şi cât cer "tunarii"

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain vrea să îşi întărească defensiva în această vară, iar echipa antrenată de Thomas Tuchel a pus ochii pe Hector Bellerin, fundaşul dreapta al celor de la Arsenal. Potrivit presei din Hexagon, parizienii au făcut deja o primă ofertă oficială.

Însă oferta celor de la PSG este sub pretenţiile celor de la Arsenal. Finalista UEFA Champions League ar fi oferit 20 de milioane de euro pentru fundaşul cu trei selecţii în naţionala Spaniei. 

Arsenal îşi doreşte 39 de milioane de euro pentru Bellerin, astfel că oferta lui PSG este foarte departe de cerinţele londonezilor. Cu toate acestea, clubul francez nu a făcut din fotbalistul în vârstă de 25 de ani o prioritate şi testează piaţa pentru alte variante. Bellerin însă ar fi tentat de un transfer la PSG, având în vedere proiectul francezilor, cât şi aspectul financiar. 

Spaniolul a fost crescut în academia Barcelonei, La Masia, însă a ajuns de la o vârstă fragedă la Arsenal. Înainte de a debuta la prima echipă, sub comanda lui Arsene Wenger, Bellerin a fost împrumutat la Watford. 

Campioana Franţei l-a pierdut la începutul verii pe belgianul Thomas Meunier, care a plecat liber de contract la Borussia Dortmund. 

Afla mai multe despre: hector bellerinarsenalpsg 

viewscnt
Articole similare