Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, presiuni pe Kylian Mbappe. Ce măsuri ar fi luat clubul din Paris în privinţa fotbalistului francez

PSG, presiuni pe Kylian Mbappe. Ce măsuri ar fi luat clubul din Paris în privinţa fotbalistului francez

PSG

Comentarii

Kylain Mbappe (24 de ani) este încă nesigur de ce urmează să facă mai departe în cariera sa, dar amânarea şi semnele intenţiilor fotbalistului francez i-au înfuriat pe şefii lui PSG, care ar fi luat măsuri.

PSG, presiuni pe Kylian Mbappe. Ce măsuri ar fi luat clubul din Paris în privinţa fotbalistului francez

Viitorul lui Kylian Mbappe este încă incert, iar PSG face presiuni în aşteptarea unui ”răspuns cât mai rapid posibil” din partea jucătorului francez.

Mbappe are de ales între a-şi prelungi contractul cu actualul său club de pe Parc des Princes sau a pleca la o altă echipă în această vară. Cel mai vehiculat nume pentru o viitoare destinaţie a francezului a fost Real Madrid.

”Poziţia lui Nasser Al-Khelaifi (n.r. preşedintele clubului PSG) nu s-a schimbat: fie cel mai bun marcator din Ligue 1 îşi prelungeşte contractul, fie părăseşte Parisul în această vară. PSG speră că starul se va decide cât mai rapid posibil”, se precizează în articolul publicat de cotidianul francez Le Parisien.

În ultimul an şi mai bine, viitorul lui Kylian Mbappe a fost în centrul atenţiei. Curtat intens vara trecută de Real Madrid, club cu care ar fi avut la vremea respectivă chiar şi un acord verbal, mutarea nu s-a mai realizat întrucât francezul a decis să-şi prelungească înţelegerea cu PSG şi să rămână în continuare la Paris.

Noul contract, semnat în 2022, este valabil până în 2024, cu opţiune pentru un sezon suplimentar, pe care Mbappe a anunţat recent că refuză să o activeze, lucru care i-a înfuriat pe oficialii lui PSG.

Astfel, aceştia ar fi contactat-o pe mama şi, totodată, impresarul lui Mbappe, Fayza Lamari, pentru a-i comunica cele două opţiuni pe care le are la dispoziţie jucătorul, susţine sursa citată.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe cu Kylian Mbappe, fără îndoială unul dintre vârfurile noilor generaţii de fotbalişti care apar după era Messi-Cristiano.

Afla mai multe despre: kylian mbappepsgtransfer mbappe 

viewscnt
Articole similare