Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG se asigură că nu-l scapă pe fotbalistul dorit de Barcelona liber de contract! Anunţul făcut de presa din Franţa

PSG se asigură că nu-l scapă pe fotbalistul dorit de Barcelona liber de contract! Anunţul făcut de presa din Franţa

PSG

Comentarii

Juan Bernat (28 de ani) nu pleacă de la PSG, deşi e în ultimele luni de contract cu formaţia de pe Parc des Princes. Şeicii vor să-i prelungească actuala înţelegere.

PSG are de gând să înceapă negocierile pentru prelungirea contractului cu Juan Bernat, fundaş trecut pe la Valencia şi Bayern înainte de a ajunge la Paris. Chiar dacă fundaşul e accidentat şi nu va reveni pe teren până în aprilie, francezii vor să-i ofere un nou contract în semn de apreciere pentru evoluţiile sale dinaintea accidentării.

Chiar dacă acordul dintre Bernat şi PSG se încheie la finalul acestui sezon, Le Parisien anunţă că părţile vor semna, cel mai probabil, prelungirea. Sursa citată scrie că Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, şi-a dat acordul pentru prelungirea contractului lui Bernat.

S-a speculat, pe seama viitorului lui Bernat, că acesta ar putea ajunge la FC Barcelona în vară, fiind parte din lista de transferuri a lui Victor Font, unul dintre candidaţii la alegerile prezidenţiale de pe Camp Nou.



Juan Bernat a jucat trei meciuri la PSG în acest sezon, după care a suferit o ruptură de ligamente încrucişate, dar în sezonul trecut a parte integrantă a echipei care a pierdut finala Ligii Campionilor în faţa lui Bayern, 0-1 la Lisabona.

Afla mai multe despre: juan bernatpsgcontract 

viewscnt
Articole similare