Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG se răzbună pe Real Madrid! Mutare de senzaţie pentru echipa lui Lionel Messi şi Neymar

PSG se răzbună pe Real Madrid! Mutare de senzaţie pentru echipa lui Lionel Messi şi Neymar

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain pare convinsă că îl pierde pe Kylian Mbappe, dar pregăteşte răzbunarea.

Jurnalistul Christian Morales de la Diario Gol anunţă că Paris Saint-Germain pregăteşte răzbunarea dacă Real Madrid îl transferă pe Mbappe.

Celălalt jucător de top dorit de Real Madrid, Erling Haaland, ar putea ajunge lângă Messi şi Neymar. ”Cei de pe Parc des Princes nu vor sta liniştiţi dacă îl vor pierde pe Mbappe. Au deja un plan machiavelic pus la cale. Este un plan care presupune aducerea lui Erling Braut Haaland la Paris, un fotbalist dorit de Real Madrid” anunţă sursa citată.

”Economic, Real Madrid nu poate lupta cu banii celor de la Paris Saint-Germain, club care poate plăti salariul fotbalistului, suma de transfer şi comisionul solicitat de Raiola” explică Morales.

PSG interesată şi de Antonio Rudiger

Paris Saint-Germain vrea să-l aducă din postura de fotbalist liber de contract pe Antonio Rudiger, de la Chelsea.

Unul dintre cei mai buni fundaşi din lume în acest moment, Rudiger nu şi-a prelungit acordul scandent în 2022 cu Chelsea. Chiar dacă antrenorul Thomas Tuchel vrea să-l păstreze la Chelsea, niciuna dintre părţi nu a făcut nicio declaraţie cu privire la viitoarea situaţie contractuală a fotbalistului.

Rudiger este vizat de mai multe cluburi importante din Europa, inclusiv de Real Madrid, care i-a pierdut în această vară pe Sergio Ramos şi Raphael Varane.

Afla mai multe despre: erling haalandborussia dortmundreal madridpsg 

viewscnt
Articole similare