Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG şi-a sunat vedetele "fugite" din Franţa pentru a le transmite că trebuie să revină cât mai repede în "Hexagon" pentru reluarea antrenamentelor

PSG şi-a sunat vedetele "fugite" din Franţa pentru a le transmite că trebuie să revină cât mai repede în "Hexagon" pentru reluarea antrenamentelor

PSG

Comentarii

Neymar, Thiago Silva, Edinson Cavani şi Keylor Navas, printre alţii, au fost contactaţi telefonic de conducerea clubului de fotbal Paris Saint-Germain pentru a fi pregătiţi să revină în Franţa, cât mai curând posibil, în vederea unei apropiate reluări a antrenamentelor, informează agenţia EFE.

Conform cotidianului Le Parisien, s-a făcut apel la toţi jucătorii care au decis să se întoarcă în ţările lor de origine pe durata izolării impuse de pandemia de coronavirus în Franţa.

În afara celor doi brazilieni, a uruguayanului şi a portarului costarican, au mai fost apelaţi germanii Thilo Kehrer şi Maxim Choupo-Moting.

Niciunul dintre jucătorii în cauză nu va avea probleme să revină în Franţa, după ce Executivul a dat asigurări că va permite intrarea jucătorilor care au o casă în ţară şi un permis de şedere, condiţii pe care le îndeplinesc toţi.



La fel ca restul cluburilor franceze, PSG aşteaptă măsurile ce vor fi anunţate de premierul Edouard Philippe privind ridicarea restricţiilor începând cu data de 11 mai.

Fotbalul din Hexagon este încrezător că poate relua activitatea antrenamentelor odată cu alte sectoare ale economiei, poziţie susţinută şi de ministrul Sporturilor, franţuzoaica de origine română Roxana Mărăcineanu.

 

Afla mai multe despre: psgantrenamente 

viewscnt
Articole similare