Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG şi FC Barcelona vor face afaceri în perioada de marcato din vară! Catalanii vor primi 25 de milioane de euro

PSG şi FC Barcelona vor face afaceri în perioada de marcato din vară! Catalanii vor primi 25 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

PSG şi Barcelona pot face o afacere în vară, din care catalanii să scoată un profit frumos. Parizienii vor să-l transfere pe Emerson (22 de ani), un fundaş dreapta brazilian pe care-l deţine în coproprietate cu Betis, dar care din vară va fi în întregime fotbalistul echipei de pe Camp Nou.

Sport, cotidianul catalan apropiat de FC Barcelona, a aflt că PSG e interesată de transferul lui Emerson, iar Barcelona s-ar putea alege cu o sumă importantă de bani în schimbul serviciilor brazilianului. Conform sursei citate, PSG ar fi gata să ofere 25 de milioane de euro în schimbul lui Emerson, sumă care ar fi o adevărată gură de oxigen în condiţiile în care trupa blaugrana are mari probleme financiare.

Barcelona are deja acoperită banda dreapta cu Sergino Dest şi Sergi Roberto. Astfel, catalanii ar putea fi de acord să-l cedeze pe Emerson, care oricum n-a jucat niciun minut pentru echipa de pe Camp Nou, fiind cedat de doi ani la Betis, în LaLiga. Cele 25 de milioane de euro vor intra toate în contul Barcelonei, după ce jucătorul va fi în întregime al catalanilor, în vară.

În acest sezon, Emerson a jucat 16 meciuri la Betis, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol. Per total, Emerson a strâns 57 de partide, patru goluri şi şapte assist-uri.

 

 

Afla mai multe despre: psgbarcelonatransferemerson 

viewscnt
Articole similare