Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG şi Steaua Roşie reacţionează după ce meciul din Liga Campionilor este bănuit că ar fi fost trucat

PSG şi Steaua Roşie reacţionează după ce meciul din Liga Campionilor este bănuit că ar fi fost trucat
Comentarii

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, vineri, că nu va tolera nici cea mai mică atingere adusă reputaţiei sale, după ce L’Equipe a publicat un articol cu privire la o anchetă legată de suspiciuni de trucare a unui meci al echipei franceze cu Steaua Roşie Belgrad, din Liga Campionilor. Gruparea sârbă s-a declarat “furioasă şi dezgustată” de suspiciunile de trucare a partidei, relatează Le Figaro.

“Declaraţiile din acest articol afectează grav imaginea noastră şi reputaţia clubului nostru”, se arată într-un comunicat al clubului Steaua Roşie Belgrad.

Gruparea cere ca UEFA şi autorităţile sârbe şi franceze să ancheteze cazul pentru ca adevărul să fie descoperit. “Tehnologia actuală este atât de avansată încât este imposibil ca un astfel de caz să nu fie rezolvat. Sperăm că adevărul cu privire la acest caz va fi descoperit cât mai curând posibil pentru a se elimina suspiciunile legate de participarea unuia dintre oficialii noştri la activităţi necinstite”, se menţionează în comunicatul sârbilor.

Clubul PSG a reacţionat tot printr-un comunicat, precizând că respinge orice implicare cu privire la suspiciunile de trucare şi că nu a fost solicitat de parchetul naţional financiar, care se ocupă de anchetă. “PSG este la dispoziţia anchetatorilor şi nu va tolera nici cea mai mică atingere adusă reputaţiei sale şi a conducătorilor săi”, se arată în comunicat, în care se precizează că gruparea îşi rezervă dreptul de a acţiona împotriva celor care aduc atingere reputaţiei sale.

La 3 octombrie, Paris Saint-Germain a învins, pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (4-0), formaţia Steaua Roşie Belgrad, în etapa a II-a a Grupei C a Ligii Campionilor. Au marcat: Neymar '20 '22, '81, Cavani '37, Di Maria '42, Mbappe '70 / Marin '74.

Afla mai multe despre: psgsteaua rosie belgradliga campionilormeci trucat 

viewscnt
Articole similare