Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG va mări capacitatea stadionului Parc des Princes pentru a profita de venirea lui Messi. Câte locuri va avea arena

PSG va mări capacitatea stadionului Parc des Princes pentru a profita de venirea lui Messi. Câte locuri va avea arena

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain vrea să profite de sosirea lui Lionel Messi la Paris pentru a mări capacitatea Stadionului Parc des Princes, a declarat, joi, preşedintele Nasser Al-Khelaifi, informează lesoir.be.

Preşedintele clubului parizian vrea să profite de "incredibilul" impact produs de sosirea vedetei argentiniene la PSG pentru a materializa planurile de extindere a arenei, renovată ultima dată în 1972.

"Trebuie să extindem stadionul. Îmi place Parc des Princes, dar este important să-l renovăm pentru susţinătorii noştri şi pentru viitorul clubului", a explicat Nasser Al-Khelaifi, care doreşte sporirea capacităţii de la 48.500 la 55.000 sau 60.000 de locuri, maximum posibil, având în vedere configuraţia amplasamentului său.

Messi a semnat, marţi, un contract valabil doi ani, cu posibilitatea prelungirii cu încă unul. Potrivit presei franceze, fostul jucător al FC Barcelona va avea la Paris un salariu de 41 de milioane de euro net pe an. El ar fi încasat o primă la semnătură de 40 de milioane de euro. Dacă va rămâne şi al treilea an la Barcelona, atacantul argentinian va încasa 163 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: psgstadionmessicapacitate 

viewscnt
Articole similare