Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG vrea să-l ”blindeze” pe Kylian Mbappe. Salariul astronomic pe care i-l propune campioana Franţei

PSG vrea să-l ”blindeze” pe Kylian Mbappe. Salariul astronomic pe care i-l propune campioana Franţei

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe a primit o nouă propunere de prelungire a contractului din partea clubului Paris Saint Germain.

Potrivit celor de la L'Equipe, Paris Saint Germain i-ar fi oferit starului francez un salariu de aproape 30 de milioane de euro pe sezon, o cifră astronomică în condiţiile financiare actuale.

Vânat de Liverpool sau Real Madrid, Kylian Mbappe ar putea fi determinat de această nouă ofertă, să semneze prelungirea acordului său cu actuala campioana a Franţei.

Directorul sportiv al parizienilor, brazilianul Leonardo, a confirmat în urmă cu câteva săptămâni că discuţiile dintre cele două părţi sunt avansate: ”Poziţia sa este pe zi ce trece mai importantă şi cu fiecare meci în plus, el are responsabilităţi maxime. Constanţa şi drumul pe care îl are sunt sigure. Am discutat deja cu el despre prelungirea contractului. Nu este momentul să discutăm mai multe. Există o apropiere între noi, dar pot confirma că suntem în discuţii cu el şi pot spune că discuţiile sunt avansate. Dialogul dintre noi este bun şi în aceeaşi situaţie se află şi Neymar. Sigur, nu am semnat însă nimic” a mărturisit Leonardo, directorul sportiv al clubului parizian.

Afla mai multe despre: kylian mbappepsgsalariu mbappe 

viewscnt
Articole similare